Sex în cadă: cum să-l practici în siguranță

Dacă ai nevoie de o metodă intimă și romantică în care să-ți petreci timpul cu partenerul poți alege să faci sex în cadă.
  • Publicat:
Sex în cadă: cum să-l practici în siguranță
Foto: shutterstock

Nu de puține ori am vorbit despre sexul în duș, poziții sexuale care să te ajute să te simți plăcere atunci când faci sex în duș sau chiar cum ar trebui să te pregătești înainte de o astfel de partidă. De data aceasta vorbim despre sexul în cadă, care se presupune a fi ceva mai romantic, mai senzual. În trecut, băile erau o modalitate ideală de seducție, motiv pentru care va trebui să te aștepți nu la același rezultat ca atunci când faci sex în duș, ci la un moment mult mai intim și romantic.

Cum să faci sex în cadă

Relaxează-te

Nu te grăbi să ajungi la actul în sine. Bucură-te de timpul pe care-l petreci cu partenerul, de mirosurile de care sunteți învăluiți, dar mai ales de fiecare experiență senzorială de care aveți parte. Aprinde câteva lumânări, dă drumul la muzică și oferă-i iubitului un masaj. Cu siguranță va fi curios și stârnit să-ți descopere trupul aflat sub spuma cu miros de lavandă. Toate aceste mici detalii fac parte din preludiu și pot ajuta la accenturarea plăcerilor, iar pentru un orgasm exploziv, relaxarea este principala componentă.

Jucăriile sexuale și lubrifiantul nu sunt făcute pentru a fi folosite doar în dormitor

Există numeroase jucării sexuale potrivite pentru a fi folosite sub apă. Foarte important însă este să nu uiți lubrifiantul. Nu te baza că apa poate fi folosită pe post de lubrifiant, mai ales că aceasta îndepărtează lubrifierea naturală produsă de vagin. Recomandat este lubrifiantul pe bază de ulei, dar nu este tocmai un produs prietenos cu prezervativele din latex, deoarece le pot degrada și se pot rupe mai repede.

Penetrarea nu este absolut necesară când faci sex în cadă

Sexul nu este definit doar de penetrare. Este mai mult decât atât. Atât tu, cât și partenerul puteți atinge orgasmul cu ajutorul sexului tantric, care presupune o conexiune între parteneri, atingeri, sărutări și alte gesturi intime care produc plăcere. În plus, ia în calcul faptul că sexul în cadă poate fi destul de periculos pentru vagin, deoarece săpunurile, germenii de pe corp, murdăria, toate pot pătrunde în vagin în momentul penetrării, iar astfel se produce un dezechilibru al pH-ului care duce ulterior la apariția vaginozei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: