Poziția lotus și plăcerile nebănuite pe care le oferă

Deși se spune că poziția misionarul este cea mai intimă poziție sexuală, poziția lotus câștigă mult mai mult teren din numeroase motive.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Deși se spune că poziția misionarul este cea mai intimă poziție sexuală, poziția lotus câștigă mult mai mult teren din numeroase motive. Poziția lotus presupune ca unul dintre parteneri să stea în șezut, iar celălalt să stea deasupra, față în față. Astfel, momentul este mult mai intim și mai sexy.

Aceasta este una dintre cele mai populare poziții tantrice și, inițial, poartă numele yab-yum. Sexul tantric presupune să te concentrezi asupra respirației și momentului pe care-l ai cu partenerul. Iată ce beneficii are această poziție și de ce ar trebui să o pui în practică.

1. Ai o conexiune mai intimă cu partenerul

Atunci când faci sex, optezi pentru poziții sexuale în funcție de dispoziția pe care o ai. Vrei o penetrare adâncă? Doggy style. Ești obosit? Lingurița. Bun, dacă vrei să ai parte de un moment romantic alături de partener, mai multă intimitate și conexiune, optează pentru poziția lotus. Îți oferă posibilitatea să te bucuri de mai multe sărutări, să vă îmbrățișați trupurile sau să faceți contact vizual.

2. Este ideală pentru stimularea clitorisului

Cercetările sugerează că cel puțin 36% dintre femei au nevoie de stimularea clitorisului pentru a ajunge la orgasm, iar asta pentru că această zonă conține peste 8.000 de terminații nervoase. Dacă ești deasupra poți freca clitorisul de corpul partenerului chiar în timpul penetrării. În cazul în care nu poți face asta, partenerul poate folosi un vibrator chiar printre picioarele tale.

3. Este o poziție energetică

În această poziție, toate chakrele tale și ale partenerului sunt aliniate și astfel creați un circuit de multiple energii între voi. Se spune că fiecare persoană are șapte chakre, de la pelvis spre șira spinării, până în vârful capului. În această poziție ele se sincronizează și corpurile voastre simt mai multă conexiune.

4. Poți explora plăcerea anală

Deși poziția doggy style are o reputație bună pentru sexul anal, în poziția lotus poți folosi penisul, un dildo sau chiar degetul. Faptul că îți poți privi partenerul în ochi în timpul actului sexual îți oferă mai multă plăcere, ba chiar poți citi pe chipul partenerului dacă este nevoie să mărești viteza, dacă se simte confortabil sau dacă este nevoie ca penetrarea să fie mai adâncă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult