Poziția elicopterul, poziție sexuală pe care nu toată lumea o poate practica

Poziția elicopterul este una dintre prozițiile sexuale cu care flacăra din cuplu poate fi reaprinsă.
  • Publicat:
Poziția elicopterul, poziție sexuală pe care nu toată lumea o poate practica
Foto: envato

Credeai că știi toate pozițiile sexuale? Te-ai înșelat! Poziția elicopterul este una dintre prozițiile sexuale cu care flacăra din cuplu poate fi reaprinsă, mai ales dacă ambii parteneri sunt dornici de aventură. Dar te avertizăm, nu este o poziție sexuală deloc ușoară.

Cum este poziția elicopterul?

După cum numele sugerează, poziția elicopterul face ca tu și partenerul să imitați un elicopter. Bineînțeles, este o poziție sexuală care necesită foarte multă flexibilitate. În teorie, ambii parteneri știu ce au de făcut, dar practica este ceva mai grea. Pentru început, explicăm pas cu pas. În primul rând, femeia trebuie să se așeze în poziția doggy, dar puțin reinterpretată. Capul este băgat în piept, iar bazinul ridicat. Partenerul trebuie să vină în unghi opus, dar în poziție planșă în timp ce te penetrează și își lasă bazinul.

În timpul penetrării, femeia trebuie să țină mâinile și picioarele ca în poziția doggy, în timp ce bărbatul trebuie să-și țină picioarele ridicate pe spatele partenerei, în poziție planșă, spijinit în mâini sau coate.

Pentru o penetrare eficientă, practic bărbatul trebuie să facă mini flotări. Pare destul de complicat, nu? Așa și este! Probabil te întrebi și dacă este o poziție sexuală sigură, dar află că dacă este practicată corect te poți bucura de orgasme explozive. Dacă tu și partenerul nu sunteți atât de flexibili, ideal ar fi să evitați această poziție sexuală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân