Pompa pentru penis, salvarea bărbaților cu disfuncție erectilă

Deși sună destul de ciudat, pompa pentru penis ar putea fi răspunsul pentru rezolvarea afecțiunilor precum disfuncția erectilă.
  • Publicat:
Pompa pentru penis, salvarea bărbaților cu disfuncție erectilă
Foto: envato

Deși sună destul de ciudat, pompa pentru penis ar putea fi răspunsul pentru rezolvarea afecțiunilor precum disfuncția erectilă. De cele mai multe ori, acestea sunt asociate jucăriilor sexuale, pompele pentru penis au un scop medical.

Ce este pompa pentru penis?

Pompa pentru penis este un dispozitiv care ajută bărbații să aibă și să mențină o erecție. Tubul este așezat pe penis, iar aerul este pompat manual sau electric. Odată ce penisul este erect, tubul se îndepărtează de pe penis. Pentru a menține erecția se poate atașa și un inel pentru penis. În general, pompele sunt considerate sigure, însă există pacienți care au nevoie de îndrumarea medicului în cazul în care se confruntă cu anumite afecțiuni medicale. De exemplu, pompa pentru penis poate agrava priapismul. De asemenea, prea multă presiune în cilindru poate produce sângerări ușoare sub piele. Așadar, nu se recomandă dacă:

Pompa pentru penis: beneficii

1 din 5 bărbați se confruntă cu disfuncția erectilă, iar pompele pentru penis ar putea ajuta în combaterea acestei probleme. Bineînțeles, asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi afecțiunile care ar putea fi vinovate de această problemă medicală. O pompă pentru penis poate fi folosită singură sau alături de alte tratamente precum Viagra.

Cum funcționează?

Pompa pentru penis ajută la creșterea circulației sângelui către penis și ajută la obținerea și menținerea unei erecții care să-ți permită să faci sex. În urma pompării, sângele umple vasele de sânge din penis, acesta se umflă și, temporar, devine mai mare și mai tare. Un inel pentru penis, plasat la baza lui, poate ajuta la menținerea sângelui în penis și, implicit, a erecției.

Au rezultate?

Pompele pentru penis te pot ajuta să ai erecții de durată dacă sunt combinate alături de un inel pentru penis. Folosite corect, acestea sunt sigure și sunt susținute de Asociația Britanică de Intervenții Urologice și NHS. Pompele pentru penis s-au arătat eficiente în menținerea funcției erectile după intervenția la prostată și a radioterapiei pentru cancerul de prostată, notează o cercetare publicată în US National Library of Medicine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Web-Editor - Alexandra Necșoiu
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ... citește mai mult
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă