PENTRU BĂRBAŢI: Indicii care „trădează” implanturile cu silicon!

Indicii care “trădează” implanturile cu silicon!
  • Publicat:
PENTRU BĂRBAŢI: Indicii care

Odată cu temperaturile ridicate, unele femei tind să îşi arate tot mai mult decolteurile voluptoase, alegând outfituri care să le scoată cu adevărat în evidenţă! Du-te pe orice plajă vara şi vei fi “acaparat” de perechi de sâni perfecte, mari şi super tonifiaţi.

Astăzi, în epoca chirurgiei estetice, femeile apelează din ce în ce mai des la operaţiile de mărire a sânilor, lucru care face astăzi posibil ca oricare dintre noi să aibă sâni exact cum a visat!

Şi chiar dacă, probabil, toţi bărbaţii apreciază un decolteu generos, sunt sigură că nu doar o dată, câţiva dintre ei şi-au pus întrebarea banală: “sunt reali, sau…?”.

Pentru că mi-am pus-o şi eu de multe ori, am decis să le ofer acestor bărbaţi câteva indicii care “trădează” implanturile cu silicon!

Sunt prea apropiaţi

Majoritatea femeilor au o distanţă de aproximativ 2, 3 cm între sâni. Cu toate acestea, implanturile tind să reducă semnificativ această distanţă, dând de gol o operaţie estetică. Aşadar, dacă sânii săi sunt aproape de a se atinge, cu siguranţă nu sunt reali.

Sunt prea ridicaţi

Un alt indiciu vizibil în multe cazuri este faptul că sânii sunt mult prea sus pe piept. De obicei, aceştia ar trebui să fie poziţionaţi exact în dreptul subsuorii, dar în urma unei operaţii estetice aceştia ajung, de cele mai multe ori, mult mai sus.

Arată ca doi pepeni

Sânii naturali au forma unor pere sau a unei lactrimi. Dacă ai săi sunt mai mult rotunzi decât ovali, îţi poţi da seama cu uşurinţă că au fost “modificaţi”. Acest lucru se întâmplă deoarece sânii sunt în mod natural mai plini în partea de jos, dar implanturile sunt aranjate uniform, în tot sânul, făcându-i să pară mai mari, dar şi mult mai rotunzi.

Au cicatrici

Cele mai vizibile indicii ale unei operaţii de mărire a sânilor sunt, bineînţeles, cicatricile. Chirurgii pot să aleagă dintre patru metode de inserare a silicoanelor şi anume: prin ombilic (cicatricea apare aproximativ la un cm deasupra ombilicului, spre abdomen); prin cutele inframamare dintre sâni şi piept (apar două cicatrici simetrice în partea de jos a sânilor); în jurul mameloanelor; şi în jurul axilelor, care lasă cicatrici destul de fizibile la subsuori.

Poţi auzi un “foşnit”

S-ar putea să ai nevoie de urechi “bionice” (sau de o cameră extrem de liniştită) pentru ca acest “truc” să funcţioneze, dar în cazul femeilor cu implanturi din soluţie salină (o alternativă a siliconului) este posibil să auzi un foşnet atunci când ea se mişcă dintr-o parte în alta. “Dacă implantul nu umple tot sânul cu soluţie salină, se creează un buzunar de aer, care produce un zgomot uşor la mişcare. Nu este ceva ce ai observa la prima vedere, dar se poate auzi cu siguranţă într-un cadru intim”, spune Dr. Rowe, chirurg estetician.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”