Penetrarea perfectă, satisfacere garantată

Sexul presupune atâtea aspecte ale fiecărei individualităţi distincte încât poate fi considerat un subiect inepuizabil. Mereu vom găsi argumente, exemple, sfaturi pentru corpurile care se potrivesc sau nu se potrivesc deloc.
  • Publicat:
Penetrarea perfectă, satisfacere garantată

Sexul presupune atâtea aspecte ale fiecărei individualităţi distincte încât poate fi considerat un subiect inepuizabil. Mereu vom găsi argumente, exemple, sfaturi pentru corpurile care se potrivesc sau nu se potrivesc deloc.

Însă, dintre toate teoriile care ne pot garanta, într-un fel sau altul, împlinirea fizică, dar şi emoţională, cheia potrivirii este, pragmatic vorbind, “penetrarea cea mai potrivită”.

Diversitate umană, diversitate sexuală

Se ştie deja, de când lumea, că fericirea unuia nu este neapărat şi fericirea celuilalt – o poziţie sexuală satisfăcătoare pentru un partener poate să nu stimuleze deloc celălalt partener.

Cauzele pot fi multe: disconfortul creat de penis sau de vagin, lipsa compatibilităţii sau a sincronismului fizic şi emoţional. În plus, mai vin spre noi, asemenea unei avalanşe, vârsta, reacţiile necontrolate ale organismului nostru, valorile exterioare etc.

Apoi, în general, când procesul de penetrare este foarte profund, naşte stări de inconfort, chiar durere pentru numeroase femei.

La polul opus, bărbaţii sunt norocoşii satisfăcuţi cu precădere de poziţiile sexuale ce favorizează penetrarea adâncă. Aceasta stimulează penisul pe întreaga sa lungime şi, prin urmare, excitaţia este intensă şi variată.

Un punct comun

Prima regulă pentru o penetrare perfectă este cea a dorinţei de a ajunge la o plăcere comună.

Primul pas: trecerea de la focalizare la plăcere… Atunci când o femeie este excitată la maxim înainte de actul sexual în sine, beneficiază de o excitare vaginală în care muşchii se contractă, mărind canalul vaginal.

Deci, pentru evitarea durerii concentrarea trebuie dirijată către preludiu şi către adaptabilitate: modificarea poziţiei aşa încât ambii partenerii să se simtă confortabil.

Poziţii sexuale recomandate

Poziţia în care femeia stă deasupra bărbatului este cea mai utilă pentru cuplurile care se luptă cu sexul inconfortabil: femeie controlează adâncimea penetrării, unghiul şi ritmul acesteia.

O altă poziţie recomandată este cea a misionarului – pe lângă capacitatea de control a femeii aşa încât să evite durerea, lărgirea picioarelor sau ridicarea genunchilor sporesc excitaţia.. În aceste situaţii, femeia îşi acceptă partenerul atât cât doreşte…

O ultimă regulă: Alternanţa poziţiilor ce oferă posibilitatea unei penetrări adânci, cu cele foarte confortabile va duce, cu siguranţă, la penetrarea perfectă.

Citeşte şi: Cele mai excitante poziţii sexuale pentru bărbaţi

Cât adevăr este în expresia „a fost doar sex”?

Sexul în cazul bolilor cardiovasculare

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân