Pegging sau sexul anal în care rolurile sunt inversate

La bază, pegging-ul este despre explorarea partenerului și plăcerilor, doar că rolurile sunt inversate.
05.10.2021
Pegging sau sexul anal în care rolurile sunt inversate
Foto: pexels

În ultimii ani, tot mai multe persoane sunt mai deschise în fața experiențelor sexuale, dar cu toate astea evită anumite practici care se află în lumina reflectoarelor, cum ar fi practica pegging. Pentru necunoscători, termenul a fost atribuit de Dan Savage în rubrica Savage Love și face referire la sexul anal dintre o femeie și un bărbat, heterosexuali, dar care folosesc jucării de tipul strap-on.

Mai exact, termenul se referă la actul în care femeia este cea care penetrează bărbatul și putem spune că este doar un termen fancy folosit pentru sexul anal. La bază, pegging-ul este despre explorarea partenerului și plăcerilor, doar că rolurile sunt inversate. De exemplu, ca femeie actul sexual normal presupune ca vaginul să fie penetrat de penis, dar prin practica pegging ți se oferă oportunitatea de a învăța cum este să fii în rolul celui care penetrează și să experimentezi noi senzații. Ca bărbat, în schimb, ai șansa de a învăța cum răspunde corpul tău la penetrare.

Cum să te pregătești pentru practica pegging

Înainte de a trece la treabă, nu uita să folosești un lubrifiant pe bază de apă sau silicon. Ca jucării, optează la început pentru dimensiuni mici pentru a te simți confortabil.

De asemenea, te poți familiariza în duș cu propriul corp. Anusul este un set de mușchi care nu se lubrifiază și nici nu se extinde în mod natural ca vaginul. Din acest motiv se recomandă să începi preludiul cu degetele și jucăriile anale de mici dimensiuni.

Când ești în duș și te simți relaxat, poți introduce ușor un deget lubrifiat pentru a te familiariza cu mușchii sfincterului, care sunt structuri inelare ovale care mențin forma canalului.

Penetrarea anală nu ar trebui să fie dureroasă, dar dacă acest disconfort apare, oprește-te din activitate, relaxează-te și încearcă din nou. Partenera va putea avea control asupra adâncimii, unghiului de penetrare și vitezei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”