Orgasm exploziv: 3 pași să-l obții

Cheia către un orgasm de neuitat este să-ți cunoști corpul. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să simți senzații de neuitat în dormitor.
  • Publicat:
Orgasm exploziv: 3 pași să-l obții
Cheia către un orgasm de neuitat este să-ți cunoști corpul.

Pentru unele femei este foarte ușor să ajungă la orgasm, în timp ce pentru altele deja pare a fi o problemă. Dar stai liniștită, este perfect normal. Înainte de a-ți pune numeroase întrebări, dacă este sau nu ceva cu tine, află că este foate important să-ți cunoști corpul, ceea ce te excită, dar și ceea ce te face să te simți inconfortabil în dormitor.

Dacă visezi la orgasm, descoperă-te

Cheia către un orgasm de neuitat este să-ți cunoști corpul. Dacă ești rușinată, rezervată sau mai rău, dezgustată de faptul că trebuie să te atingi singură, atunci nu vei reuși prea curând să ajungi la orgasm. Dacă nu știi ce-ți place, atunci partenerului îi va fi foarte greu să știe ce ar trebui să facă în dormitor. Erotica, pornografia, fanteziile sexuale sunt și ele modalități prin care poți explora. În fond, orgasmul pleacă de la minte, iar dacă accepți ceea ce te excită cu adevărat, atunci operezi atât cu mintea, cât și cu corpul.

Vibratorul și lubrifiantul ajută în atingerea orgasmului

Jucăriile sexuale și lubrifiantul fac echipă bună. Știm, se vorbește despre dependența de vibrator, dar aceasta nu este deloc un diagnostic, deși s-a ajuns la concluzia că multe femei îl folosesc în exces.

Fii la curent cu problemele de sănătate

Dacă nimic nu te ajută, poate că trebuie să faci o vizită la cabinetul medicului pentru a afla ce împiedică atingerea orgasmului. Poate fi o problemă hormonală, menopauza, endometrioza sau alte probleme de sănătate care pot afecta în acest sens. Mai mult, medicamente precum antidepresive, pastilele pentru tensiunea arterială sau chiar anticoncepționalele pot avea impact asupra orgasmului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”