MIT SAU ADEVĂR? Sucul pe care să-l bei ca să-ți crească penisul + alte trucuri utile pentru mărirea penisului

Află în continuare ce beau bărbații pentru mărirea penisului și dacă într-adevăr este un mit sau o realitate + alte trucuri care ajută penisul să crească.
  • Publicat:
MIT SAU ADEVĂR? Sucul pe care să-l bei ca să-ți crească penisul + alte trucuri utile pentru mărirea penisului
Foto: envato

Când vine vorba de mărimea penisului, mulți bărbați se întreabă care este mărimea ideală, mai ales că peste tot pe Internet apar reclame privind mărirea organului genital masculin. În ciuda miturilor, alimentația joacă și ea un rol esențial, motiv pentru care trebuie să fii foarte atent la ceea ce mănânci și ceea ce bei, pentru a ține la distanță disfuncția erectilă. Află în continuare ce beau bărbații pentru mărirea penisului și dacă într-adevăr este un mit sau o realitate + alte trucuri care ajută penisul să crească.

Sucul de mere ajută să-ți crească penisul?

Răspunsul este simplu: nu. Sucul de mere nu îți crește miraculos peste noapte penisul, dar îți potolește setea și vine la pachet cu micronutrienți esențiali pentru organism. Nu există studii care să sugereze că ceea ce mănânci afectează în mod direct dimensiunea penisului, dar există studii care sugerează că oțetul de mere poate ajuta sănătatea sistemului reproducător și vindecă disfuncția erectilă.

Atunci când ții sub control alte afecțiuni și menții un stil de viață sănătos ajuți la îmbunătățirea circulației sangvine. Afecțiuni precum diabetul, colesterolul crescut și obezitatea afectează capacitatea penisului de a fi în stare erectă.

Consumul regulat de oțet de mere poate ajuta la controlarea anumitor simptome prin reducerea greutății, dar și a glicemiei. E suficient să bei zilnic 1-2 lingurițe de oțet de mere diluat cu apă caldă sau rece.

Cele mai bune metode pentru mărirea penisului

Există multe pastile și creme care promit mărirea penisului, mai ales folosind ierburi, hormoni și vitamine, dar acestea sunt lipsite de dovezi științifice. Aparatele pentru extinderea penisului, în schimb, sunt o modalitate de mărire a penisului, atât în lungime, cât și în grosime. Însă, utilizatorii trebuie să aibă răbdare, pentru că este nevoie de cel puțin șase luni pentru a vedea rezultatele. Poate fi folosit în fiecare zi, când gătești, faci curat sau chiar când dormi, dar ține minte că aceste device-uri pot afecta pielea de pe penis.

De asemenea, pompele pentru penis pot fi o opțiune pe termen scurt care schimbă aspectul penisului, făcându-l să pară mai mare. Și în această situație, încearcă să nu-l folosești în exces pentru că poți deteriora țesutul penisului și poți afecta erecția.

Dacă nicio variantă nu ți se pare eficientă, există intervențiile chirurgicale. Mulți bărbați apelează la intervenții, mai ales pentru partea estetică, deși medicii susțin că această procedură este necesară doar în cazul în care pacientul se confruntă cu un micropenis, adică un penis mai mic de 7 centimetri.

O altă variantă este implantul de silicon. Medicii fac o mică incizie prin care inserează un silicon medical, iar penisul pare mai mare și mai gros. Sau, poți opta pentru transferul de grăsime, care presupune folosirea celulelor grase din altă zonă a corpului care se injectează în penis.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor