Meniul complet pentru o noapte cu sex incendiar

Nu trebuie să mergi mai departe de bucătărie pentru a descoperi cele mai eficiente soluţii pentru creşterea poftei de sex. Pentru bărbaţii care se confruntă cu scăderea libidoului, iată ce trebuie să conţină meniul zilnic, începând cu micul dejun şi terminând cu desertul:
  • Publicat:
Meniul complet pentru o noapte cu sex incendiar

Nu trebuie să mergi mai departe de bucătărie pentru a descoperi cele mai eficiente soluţii pentru creşterea poftei de sex. Pentru bărbaţii care se confruntă cu scăderea libidoului, iată ce trebuie să conţină meniul zilnic, începând cu micul dejun şi terminând cu desertul:


Micul dejun: Fulgi de ovăz cu pudră de cacao şi nuci

De ce funcţionează: fulgii de ovăz scad nivelul colesterolului iar polifenolii din cacao amplifică efectul de reducere a colesterolului HDL şi cresc nivelul de colesterol bun în organism. Astfel se obţine o mai bună circulaţie sangvină şi un risc mai mic de blocaj arterial, inclusiv un flux normal către organele genitale.

Nucile sunt o sursă excelentă de acizi graşi Omega 3 , recunoscuţi pentru efectul lor benefic asupra creierului şi stimularea producţiei de dopamină, hormon responsabil de plăcere, dar şi o resursă de arginină, aminoacid care creşte producţia de oxid nitric, compus chimic necesar în menţinerea erecţiei; acesta dilată vasele de sânge, astfel încât să aibă loc creşterea fluxului sangvin.

Prânz: supă de vită cu orz şi ciuperci

De ce funcţionează: această masă de prânz este concepută pentru a creşte cantitatea de testosteron, cel mai important hormon pentru un libido sănătos.

Carnea de vită este bogată în zinc, un mineral important care ajută la creşterea poftei de sex prin blocarea enzimelor ce transformă testosteronul în estrogen.

Anumite tipuri de ciuperci, cum sunt ciupercile albe de exemplu, blochează de asemenea acest proces, iar orzul ajută la menţinerea saţietăţii pe termen lung, evitându-se astfel mesele nesănătoase la ore târzii, cu efecte răvăşitoare asupra psihicului şi fizicului tău.

Gustare între mese: ţelină cu unt de arahide

De ce funcţionează: ţelina crudă conţine androsteron, un hormon masculin care se presupune că atrage precum un magnet prezenţa femeilor. Odată ajuns în organism, acest hormon este eliberat prin glandele sudoripare, eliberând un miros specific, care sporeşte dorinţa sexuală.

În plus, ţelina este o legumă cu foarte puţine calorii, deci nu vă afectează silueta, şi are proprietatea de a împrospăta respiraţia.
Untul de arahide este bogat în grăsimi mononesaturate, care ridică nivelul dopameni, iar această creştere poate intensifica plăcerea din timpul actului sexual.

Cina: muşchiuleţ de porc asezonat cu orez Quinoa şi sparanghel

De ce funcţionează: carnea de porc este bogată în proteine şi zinc, însă alege doar părţile fără grăsime, cum este muşchiul. Este binecunoscut faptul că excesul de grăsime din corp poate reduce producţie de testosteron, având drept consecinţă pierderea chefului de a face sex.

Quinoa este una dintre rarele cereale integrale care este o proteină completă iar sparanghelul conţine niacină, atât de necesară pentru producţia de histamină, necesară pentru a avea orgasm, deoarece permite dilatarea vaselor de sânge şi face pielea foarte sensibilă la atingere.

Desert: banană scufundată într-o fântână de ciocolată neagră

De ce funcţionează: bananele conţin bromelaină, o enzimă care creşte libidoul bărbaţilor. De asemenea, bananele conţin potasiu şi vitamina B, care ajută la creşterea nivelului de energie.

Ciocolata neagră, cu minimum 70% cacao ajută la creşterea nivelului de dopamină iar flavonoidele din boabele de cacao dilată vasele de sânge şi cresc fluxul sangvin.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân