Marirea penisului este posibila?

Cu toate ca nu exista nici o dovada cum ca femeile ar prefera barbatii cu penis lung, canalele media abunda de informatii referitoare la tehnicile de alungire
31.07.2009
Marirea penisului este posibila?
Marirea penisului este posibila?

De cand au pus prima oara piciorul pe Pamant si au dat nas in nas cu femeile, barbatii au avut o singura si arzatoare dorinta: sa-si mareasca penisul. Cu toate ca nu exista nici o dovada cum ca femeile ar prefera barbatii cu penis lung, canalele media abunda de informatii referitoare la tehnicile de alungire. Haideti sa le disecam impreuna!

Pentru inceput, trebuie sa mentionam ca, in ciuda convingerilor unora dintre reprezentantii sexului tare, in realitate nu exista nici o pastila care sa dea o noua dimensiune organului genital. Prima, si cea mai la indemana metoda prin care un barbat poate obtine confort psihic este sa-si elimine parul pubian, ceea ce va creea iluzia de penis mai mare.

O alta posibilitate, ceva mai complicata si mai costisitoare, este sa-si injecteze grasime in penis, fapt ce-l va face sa para mai mare pentru o vreme. Din pacate insa, grasimea se resoarbe dupa o perioada, iar metoda nu face minuni in privinta lungimii, ci doar a grosimii.

In fine, unii medici mai practica o operatie de taiere a ligamentelor ce sustin penisul de abdomen, ceea ce il va face sa atarne pe langa corp si sa para mai lung.

Posibilitatile sunt, dupa cate se vede, putine, iar efectele – mai mult in plan psihic decat real. Totusi, de ce s-ar supune un barbat unor asemenea proceduri cand femeilor putin le pasa de un centimetru in plus sau unul in minus.

Ele vor oricum diversitate – sarutari, mangaieri, stimulare orala, astfel incat putem spune ca priceperea de care da dovada partenerul este cu adevarat mai importanta decat dimensiunea din dotare.

De fapt, de ce isi doresc barbatii sa isi lungeasca penisul? Specialistii sustin ca este vorba despre concurenta ce se naste intre ei, senzatia de putere si dominare, convingerea ca ei vor fi alesi in detrimentul altuia pentru ca sunt mai “bine facuti”. Ii lasam in continuare pe cititorii nostri sa ne spuna ce parere au despre marirea penisului.

Credeai ca stii totul despre organul genital masculin?

– cel mai mic penis functional din istoria medicala are putin peste un centimetru lungime;
– dimensiunea penisului nu influenteaza in nici un fel capacitatea de reproducere;
– doua treimi din aparatul reproducator masculin se afla inauntrul corpului si doar o treime este in afara;
– fiecare testicul este impartit in aproape 250 de camere separate;
– sperma se reinnoieste la 60 72 de zile;
– sperma se produce la temperaturi cu 4 grade mai mici decat cea a corpului. La temperaturi mai inalte nu doar ca productia este oprita, dar spermatozoizii pot fi omorati;
– intre 150 si 400 de milioane de spermatozoizi sunt ejaculati la un orgasm;
– cei mai multi barbati au nevoie de o perioada de relaxare intre doua orgasme, perioada ce variaza de la cateva minute, la cateva saptamani;
– in timpul orgasmului, inima barbatului bate de 2,5 ori mai repede decat in mod normal.
 

Recomandare video
Dr. Alina Gheorghe: Adevărul despre statul prea mult la calculator