Love Diet

Pentru cei care vor sa dea un impuls libdoului lor, supermarketul ar putea fi un loc bun de plecare. Catherine Zeta Jones este una dintre primele vedete de la Hollywood care s-a gandit sa-si puna sotul in varsta de 62 de ani la dieta. Si nu orice fel de d
  • Publicat:
Love Diet
Love Diet

La fel ca si multe alte aspecte ale vietii noastre, viata sexuala este afectata de ceea ce mancam. Cateva pahare de vin, prea multa ciocolata mancata la birou si multe pungi de chipsuri mancate pe canapea in fata televizorului suna delicios, dar este de fapt o reteta mai degraba pentru somn decat pentru sex. Prin urmare, cea mai buna solutie este sa iti revizuiesti alimentatia pentru o viata sexuala mai activa si mai sanatoasa.

Pregates-te pentru partenerul tau chiftele din carne slaba in sos de rosii – licopenul din rosii protejeaza prostata, iar zincul din chiftelele de carne poate creste fertilitatea. Si lipsa de vitamina C poate determina aparitia infertilitatii in cazul barbatilor, prin urmare asigura-te ca iubitul tau mananca destule fructe si legume proaspete.

Daca mananci struguri, inima ta va fi mai sanatoasa, cerealele la micul dejun sporesc circulatia sanguina, coacazele stimuleaza nervii ajutand la o amplificare a senzatiilor, iar migdalele contin vitamina E care ajuta la mentinerea unor spermatozoizi sanatosi. Toate aceste miracole ale naturii iti sunt de folos atat tie cat si partenerului tau daca le includeti in alimentatia voastra zilnica.  Adauga in dieta ta si soia. Aceasta stimuleaza receptorii estrogenului si combate simptomele sindromului premenstrual. Si condimentele te ajuta iti stimulezi viata sexuala. Incearca chilli, care poate ajuta la eliberarea endorfinei in organism si care stimuleaza terminatiile nervoase. Despre ghimbir se crede ca mareste circulatia sanguina in zona genitala, sporind placerea sexuala.

Uleiul de masline, somonul si nucile sunt surse optime de grasimi benefice omega 3, care te vor face sa te simti bine si pregatita pentru orice. Aceasta dieta nu inseamna numai sa alegi mancarea potrivita, ci este o metoda de a-i oferi organismului tau energia de care are nevoie pentru acele nopti de sex… Urmeaza acest meniu impreuna cu persoana iubita pentru o sptamana si cu siguranta vei observa beneficiile unei alimentatii corecte asupra apetitului vostru sexual:

Luni
Micul dejun: Musli cu lapte degresat si cateva coacaze.
Pranz: Salata de avocado cu germeni de grau; creveti.
Cina: Omleta din doua oua cu suc de rosii, mazare si cateva seminte prajite de dovleac.

Marti
Micul dejun: Cateva felii de paine integrala de grau cu unt de arahide si o banana.
Pranz: Legume fierte cu chili, sos de soia si ghimbir, servite cu orez brun.
Cina: Somon marinat in miere si sos de soia cu ghimbir, mazare si spanac fierte la abur.

Miercuri
Micul dejun: Bucati de nectarina amestecate cu iaurt degresat, migdale si miere.
Pranz: Salata de spanac cu avocado, ulei de masline; branza degresata.
Cina: Carne de pui la gratar cu ghimbir, broccoli, piper rosu, chilli.

Joi
Micul dejun: Doua oua fierte cu paine integrala, prajita.
Pranz: Supa de pui cu ciuperci.
Cina: Peste la gratar cu rosii coapte si ceapa.

Vineri
Micul dejun: Terci de ovaz cu miere si migdale.
Pranz: Crema de branza si somon afumat, urmate de salata de fructe.
Cina: Chiftele din carne slaba in sos de rosii cu orez brun.

Sambata
Micul dejun: Clatite cu somon afumat si oua omleta.
Pranz: Ton cu cartofi fierti si sparanghel fiert la abur.
Cina: Supa de fasole cu chilli.

Duminica
Micul dejun: Omleta de oua cu salata de spanac.
Pranz: Cartofi copti cu mazare.
Cina: Morcovi cu branza tofu, ceapa si broccoli.

Articol exclusiv online

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Fa-ti timp pentru sex!
Fa-ti timp pentru sex!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân