La vanatoare de insurati

Un nou contraceptiv de urgenta care poa­te fi luat in primele 5 zile dupa un raport sexual neprotejat a ajuns mai intai in far­maciile franceze, la sfarsit de septembrie, si in curand in Marea Britanie si Germania.
  • Publicat:
  • Actualizat:
La vanatoare de insurati
La vanatoare de insurati

Femeile singure considera ca barbatii ca­sa­toriti sunt „partide” mai bune decat celi­ba­tarii, reiese din rezultatele unui studiu efec­tuat de cercetatorii de la Universitatea de Stat din Oklahoma.

Celibatarele obis­nu­iesc sa spuna ca „toti barbatii buni sunt deja luati”, iar aceasta „calitate” a lor ii face si mai atractivi. Faptul ca acestia au deja pe cineva in viata lor ii face sa devina si mai dezirabili. }

Acest fenomen, numit „vanarea unui partener pe terenul altcuiva”, ar putea sa explice de ce Angelina Jolie s-a indragostit de Brad Pitt pe cand acesta era casatorit, spun autorii.

Cand romantismul ne trimite in spital

Lumanarile parfumate, folosite de multe ori pentru a adauga unei cine o doza de ro­mantism sau pentru a decora sala de baie ori dormitorul, pot fi daunatoare pentru sa­natate, potrivit unui studiu american, citat de dailymail.co.uk. Fumul produs de aces­te lumanari parfumate este impregnat cu multe substante toxice, asociate cu de­clan­sarea cancerului, astmului si a eczemelor.

Lumanarea in sine nu produce nici un rau, insa oamenii ar trebui sa evite sa le folo­seas­ca in fiecare zi in salile de baie sau in alte spatii slab ventilate. Oamenii de stiinta au descoperit, astfel, ca un tip comun de lu­ma­nari par­fu­mate, fabricate din parafina, elibe­reaza can­titati potential periculoase de sub­stante chimice, precum toluen si benzen.

Citeste si Cum sa obtii protectie maxima

Foto: PHOTOLAND

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Masturbarea face bine la... sanatate!
Masturbarea face bine la... sanatate!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân