La vanatoare de Don Juan

Vechea idee ca, primavara, tinerii sunt mai atrasi si preocupati de sex decat in alte anotimpuri nu este chiar o vorba din folclor. Chestia e chiar „fundamentata” hormonal, ca un raspuns subtil al organismului la un anumit tip de lumina si cul
  • Publicat:
La vanatoare de Don Juan
La vanatoare de Don Juan

Lumina cuceritoare a zilelor de primavara actioneaza direct asupra creierului, stimuland puternic asa numitul „al treilea ochi”. Epifiza (sau glanda pineala), un element-cheie in determinarea ta ca individ si sexualitate, este conectata direct la retina.

Pentru cultura ta generala, in caz ca vei fi intervievata pe strada, epifiza este acea glanda care secreta melatonina, hormonul ce te ajuta in principal sa-ti reglezi somnul si ritmul circadian. Ce poti face daca natura ti-o cere? Nu poti decat sa te conformezi, adica sa fii cuceritoare, sexy, sa stralucesti (ajutata doar de cel mai discret make-up) in lumina cruda a primaverii. Lumina aceasta iti rascoleste hormonii, creierul, instinctele primare, dar, se pare, si somnul. Ai sa auzi cu siguranta pe la colege ca in aceasta perioada la moda sunt… insomniile!

Pentru ca nici tu nu esti mai prejos, alege cu ce iti vei umple bratele in urmatoarele nopti albe: cursuri plicticoase sau barbatul ideal? Varianta doi pare mai tentanta, asa ca profita si de aceasta disponibilitate neobisnuita cu care sigur il poti cuceri chiar si pe cel mai pretentios Don Juan, fie el si de… Pipera.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Autosex rules
Autosex rules
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: