Ingrediente naturale care-ți cresc libidoul de Ziua Îndrăgostiților

Din fericire, există patru ingrediente naturale care te pot ajuta să-ți crești libidoul și să menții un echilibru între carieră și viața sexuală.
  • Publicat:
Ingrediente naturale care-ți cresc libidoul de Ziua Îndrăgostiților
Foto: shutterstock

De Ziua Îndrăgostiților multe cupluri se pregătesc să aibă parte de momente speciale împreună. Cina în oraș, seară de film, o mică escapadă și, de ce nu, o noapte plină de plăceri. Dar ce faci când ești prea stresat și nu te poți detașa de problemele din viața de zi cu zi, de task-urile de la birou și tot așa? Ei bine, din fericire, există patru ingrediente naturale care te pot ajuta să-ți crești libidoul și să menții un echilibru între carieră și viața sexuală.

Cercetările arată că stresul la un nivel crescut poate afecta calitatea vieții sexuale, a excitării și capacității de a ajunge la orgasm. Mai mult, stresul cronic scade nivelul excitării de la nivelul organelor genitale feminine, iar asta pentru că principalul organ responsabil pentru plăceri este creierul, care în același timp este și principalul organ afectat de stres.

Pentru a reduce stresul și mai ales pentru a te pregăti de sex cu partenerul, poți încerca o biae cu lumânări și uleiuri esențiale sau 30 de minute de yoga sau meditație. Să nu uităm că sexul este esențial pentru sănătatea noastră, iar dacă apar probleme în Paradis, poți încerca ceste remedii naturale.

Ingrediente naturale pentru sex

CBD

De la uleiuri și tincturi, CBD-ul este unul dintre ingredientele naturale din industria sănătății care stârnește reacții, iar acum își face simțită prezența și în dormitor. Poate că suntem în 2022 și sexul încă este un subiect tabu, dar știai că dacă faci sex trăiești mai mult? Cercetările mai arată că o viață sexuală activă poate reduce riscul bolilor cardiovasculare. Problemele principale sunt stilul de viață haotic, presiunea de la locul de muncă sau chiar grijile vieții.

Uleiul de CBD, tinctura sau pastilele pot reduce anxietatea și produc relaxarea, două elemente esențiale pentru sănătatea sexuală și mentală. De asemenea, poți opta pentru masajul cu infuzie de ulei de CBD care are beneficii chiar și pentru piele: reduce inflamțiile și îți schimbă dispoziția.

Polenul de albine

Polenul de albine conține zinc, un booster natural pentru libido și este totodată un ingredient esențial pentru viața sexuală a bărbaților. Studiile arată că polenul de albine ameliorează durerea și inflamațiile, ajută prostata și face ca sexul să fie mai plăcut.

Ciupercile

Ciupercile sunt alimente uimitoare care conțin nutrienți esențiali precum proteine vegetale, vitamine, minerale și fibre, dar și compuși bioactivi care vin la pachet cu numeroase beneficii. Cele mai cunoscute specii pentru beneficiile lor pentru sex sunt Cordyceps sinensis sau Ophiocordyceps sinesis, folosite de mii de ani în Tibet, Nepal, Chine și alte culturi ca afrodisiac natural.

Ashwagandha

Sexul poate fi stresant mai ales atunci când încerci să intri în acea stare. Așadar, poți încerca Ashwagandha pentru a te relaxa. Este un ingredient ideal pentru oricine încearcă să găsească un echilibru al stresului într-un mod natural. Studiile sugerează că Ashwagandha sprijină și echilibrează cortizolul, hormonul de stres.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân