Incurcatele fete ale infidelitatii

Statisticile arata ca barbatii inseala in proportie de 50-70%. Iar doua treimi dintre femeile care sunt tradate habar nu au de infidelitatile partenerului.
  • Publicat:
Incurcatele fete ale infidelitatii
Incurcatele fete ale infidelitatii

Cand am inceput sa scriu acest material, nu stiam din ce punct de vedere sa abordez o tema atat de vasta ca infidelitatea. De la drama femeilor care simt ca sotii lor nu mai sunt cu gandul la ele, de la perspectivele barbatilor in privinta calcatului pe alaturi sau de la propriile mele infidelitati…

Nu arunca cu pietre!

Nu cred ca e om pe lume care sa nu fi inselat vreodata. Iar daca gresesc, persoana aceea e o pasare rara. O sa spui ca oamenii care inseala nu iubesc cu adevarat, ca profita de naivitatea partenerului. Eu am sa iti spun ca unii, pur si simplu, evadeaza pentru o clipa din viata lor. Nu pentru ca nu ar iubi-o, nu pentru ca isi doresc altceva, ci din cauza unei intrebari care apare uneori. Daca as?…

Lasa ipocrizia!

Sigur te-ai intrebat asta de multe ori. Ce-ar fi daca viata mea ar fi alta pentru o zi? Fie ca ai avea mult mai multi bani, fie ca ai trai intr-o alta tara sau ai avea un alt job, fie ca ai fi cu un alt barbat. Si intrebarile raman in gand pana intr-o buna zi, cand il intalnesti pe El. Si, dupa clipa de ratacire, vrei sa te intorci la viata ta de dinainte. Uneori poti, alteori e un drum fara intoarcere.

Impaca-te cu tine!

Cel mai greu e sa traiesti cu sentimentul de vinovatie. Dupa ce-ti alungi din cap gandul stupid ca ai putea sa-i marturisesti ce s-a intamplat. Dupa ce ajungi sa nu te mai impungi in privirea lui. Dupa ce nu mai tresari de cate ori suna telefonul, tot trebuie sa faci pace cu tine. Sa pui in urma noaptea, sau ora aceea in care ai indraznit sa fugi de viata ta. Dar cum? Daca te ajuta o marturisire, fa-o! Dar nu lui. Si alege cu grija persoana care sa-ti stie toate secretele. De multe ori, un necunoscut poate sa te ajute mai mult decat cel mai bun prieten. Un strain va fi sincer, nu are nimic de pierdut. Poate o privire mai atenta asupra vietii tale te va ajuta sa faci ordine in ea. Poate mica ta aventura e un semn ca lucrurile nu stau cum credeai. Si nu din partea lui. Ci din a ta. Tu esti cea nemultumita de ceva, si poate acum e momentul sa afli de ce. Nu incerca sa-ti gasesti scuze. E patetic si oricum nu te ajuta la nimic. Asuma-ti vina macar in fata ta, daca nu ai curajul s-o faci in fata altora. Admite ca ai pasit stramb, pentru ca asa ai vrut. Nu te chinui singura. Nu regreta ce s-a intamplat. Adaug-o la „experientele de viata” si move on!

Adevarul crud, ascunderea lui sau o scuza penibila

Ca sa-ti tai elanul, in cazul in care vrei sa alergi plangand in bratele lui si sa-i spui totul, in speranta ca te va mangaia impaciuitor pe cap si te va ierta, am sa-ti spun cateva replici cu care barbatii incearca sa-si justifice propriile infidelitati. In felul asta o sa vezi singura cum suna in gura altcuiva. „Iarta-ma iubito, s-a intamplat o singura data, iti jur.” „Ea s-a dat la mine, am fost slab, n-am avut putere sa-i rezist.” „Avem un trecut impreuna si s-a intamplat pur si simplu, fara sa fie premeditat.” „Am baut un pahar in plus, nu mai judecam cum trebuie.” „Era intuneric, credeam ca esti tu…”

Infidelitatea poate avea efecte dramatice

Gelozia este cel de-al doilea motiv pentru care oamenii comit crime. Primul sunt banii. Anual, in intreaga lume se produc aproximativ o mie de astfel de crime. Iar un sfert dintre ele sunt in urma acceselor de furie necontrolate ale celor care-si gasesc partenerul in pat cu altcineva. In Statele Unite s-au inregistrat cele mai tulburatoare cazuri. Povestea unui barbat din Missouri, care le-a smuls inima sotiei si amantului, gasiti impreuna in pat, a ingrozit o lume intreaga.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Healthy food for better sex
Healthy food for better sex
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”