Inamicii vieţii sexuale

Cât de des, cât de mult, cât de intens ne sfătuiesc sexologii de câte ori au ocazia şi au în sprijinul lor un maldăr de studii care dovedesc beneficiile sexului.
  • Publicat:
Inamicii vieţii sexuale

Cât de des, cât de mult, cât de intens ne sfătuiesc sexologii de câte ori au ocazia şi au în sprijinul lor un maldăr de studii care dovedesc beneficiile sexului. Şi totuşi, deşi ştim cât de mult bine ne poate face, nu prea găsim timp şi pentru el. Vă amintesc 5 motive pentru care, din păcate, spunem “nu în seara asta…”.

Dieta ca de sfârşitul lumii – Poate aţi mai auzit şi aţi zâmbit a nu se poate aşa ceva, însă gândiţi-vă cum îi mai poate arde de sex cuiva care tocmai s-a îmbuibat cu de toate. Nu spun să treceţi la regim ca să vă iubiţi, însă poate regândiţi acel menaje a trois eu, tu şi cârnaţii.

Televizorul, intrusul din dormitor – Sigur nu l-aţi văzut ca un duşman al vieţii intime, însă cam este. Un studiu italian făcut de curând ne spune că persoanele care ţin telecomanda pe noptieră fac sex cam la jumătate faţă de cei care nu au un TV în dormitor. Filmele violente ar fi cele mai vinovate pentru moartea pasiunii.

Somnul puţin şi prost – Se vede treaba că odihna asta este crucială în aspecte cheie ale vieţii noastre. După ce ni s-a spus că dacă nu dormim suficient, nu prea slăbim, acum trebuie să recunoaştem că nici nu prea iubim. Somnul rău duce la oboseală, iar oboseala ucide libidoul.

Alcoolul fără măsură – Ni se tot spune că un pahar, două ne dezgheaţă pentru o seară specială, însă de multe ori băutura ne poate “îngheţa” de-a binelea. Dacă sărim calul, s-a dus pasiunea noastră. Sau dacă nu a noastră, cel mai probabil a partenerului. 
 
Certurile lăsate în coadă de peşte – În special pentru femei, acesta este un subiect delicat şi important. Dacă nu sunt toate neînţelegerile din cuplu pe deplin lămurite şi depăşite, este de aşteptat ca sexul să fie un aproape eşec. Aşa că înainte de a ajunge în pat, aşezaţi-vă la masă, pentru tranşarea problemei.  
 

Citeşte şi: Plictiseala in cuplu si dorinta de infidelitate

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Când plăcerea e de partea mea
Când plăcerea e de partea mea
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân