In pat cu VIP-ul!

Spre deosebire de vedetele care apar la televiziunile din Romania, cele din afara nu se sfiesc sa isi declare sus si tare preferintele sexuale. Iar unele dintre ele chiar stau foarte bine la partea „descriptiva”, pentru ca si asta e o strategi
  • Publicat:
In pat cu VIP-ul!
In pat cu VIP-ul!

Brad Pitt
Multe fete in dormitor

Pe vremea cand era in facultate, a pozat pentru calendarul editat in campus. Pe atunci se intalnea cu mai multe colege deodata si era departe de barbatul model pe care il vede acum Angelina. „Imi placea sa ma duc in dormitorul fetelor si sa ma bag in pat cu prietena mea. Puteam fi prinsi in orice moment, dar au fost timpuri foarte bune pentru mine”, spune el.

Clive Owen
Direct la ochi

Actorul a jucat cu Angelina Jolie in 2003, iar aceasta i-a spus de nenumarate ori ca este supersexy. „Mie imi venea sa rad”, spune Clive. In tot cazul, el considera ca cea mai sexy parte a corpului unei femei sunt ochii. Destul de plictisitor pana aici. Doar ca, atunci cand face sex, nu rateaza niciodata contactul vizual cu partenera, dupa cum se lauda el.

Sean Penn
Cate-o palma sa-ti mai trag

Cand a implinit 40 de ani, Sean a renuntat la fumat. Pana atunci, era cunoscut drept unul dintre cei mai inraiti fumatori de la Hollywood, cu cele patru pachete de tigari pe care le inspira pe zi. Pe vremea cand era casatorit cu Madonna, nu se gandea sa renunte nici la tigari si nici la sexul violent. Partidele lor de sex erau identice cu cele ale sado-masochistilor. „M-am purtat urat cu ea. Dar ea tocmai era pe cale sa devina cel mai mare star al planetei, iar eu nu voiam decat sa ma ascund de lume. Eram posedat.”

Tobey Maguire
Cea mai mare cantitate

A devenit mare star dupa „Omul paianjen”. Chiar in timpul lansarii filmului, a aparut intr-un show de televiziune australian in care a declarat senin ca nu citise niciodata cartile cu Omul paianjen si nici macar nu isi dorise acest lucru in copilarie. Dar rolul lui i-a complexat pe cei din echipa de filmare. Tobey era imbracat in celebrul costum strans pe corp, iar producatorii nu stiau cum sa-i camufleze mai bine organele sexuale. „Are o dimensiune peste masura”, spunea make-up artistul care s-a ocupat de el. Cu toate acestea, Tobey prefera pozitia clasica. „Restul mi se pare inutil.”

Adam Sandler
O glumita

Dupa ce si-a facut o operatie cu laser la ochi, Adam a spus intr-o emisiune televizata: „Abia acum imi dau seama cat de urat sunt”. Oricum, sotia lui nu l-a crezut, si in aceasta primavara vine pe lume prima lor progenitura. Inainte de a fi insurat, actorul declara ca cel mai bine e sa faci glume in timpul actului sexual. Nu a precizat insa ce fel de glume si daca acestea au si fost gustate de partenerele lui.

Tommy Lee
Se da in leagan

Lui Tommy Lee ii place sa se dea in scranciob. Oricum, pe aceasta jucarie trebuie sa fie partenera (care sa-si tina picioarele in acest timp pe umerii lui). „Recomand tuturor acest lucru”, spune rockerul, celebru pentru casetele inregistrate (si in aceasta pozitie) cu fosta lui sotie, Pamela Anderson. Daca viata sexuala nu vi se mai poate imbunatati cu un leagan, el recomanda o vizita in Japonia. „Femeile alea te scoala din morti”, spune el.

Jude Law
Vrajitoarea cea porcoasa

La 17 ani a parasit scoala si tot atunci a inceput sa isi dea seama cum te poti juca de-a mama si de-a tata (pe bune). Pe cand facea sport de performanta, a fost bagat, din cauza numelui, in dormitorul fetelor. Nu a spus nimanui de greseala comisa, dar nu peste mult timp a fost prins si mutat alaturi de baieti. Ceva mai tarziu declara: „Imi place sa joc rolul de vrajitoare rea. Asta inseamna sa vorbesc porcos cu partenera mea si ea, la rindul ei, sa-mi spuna toate porcariile. Asta ma excita imediat.”

Foto: Reuters

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Fereste-te de sexul neprotejat!
Fereste-te de sexul neprotejat!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: