I Just Made Love – tu ai spune lumii intregi cand si unde ai facut sex?

Din ciclul inventiilor traznite cu priza la publicul tanar se numara si cea mai populara aplicatie Android intre cele recent lansate: I Just Made Love.
I Just Made Love – tu ai spune lumii intregi cand si unde ai facut sex?
I Just Made Love - tu ai spune lumii intregi cand si unde ai facut sex?

Din ciclul inventiilor traznite cu priza la publicul tanar se numara si cea mai populara aplicatie Android intre cele recent lansate: I Just Made Love.

La fel ca si Foursquare, aplicatia care iti permite sa postezi pe contul tau de socializare unde si cu cine ai iesit in oras, I just Made Love spune lumii unde, cand, in ce pozitie (si eventual cu cine!) ai facut dragoste. Sau mai bine spus sex, daca analizm putin caracterul cantitativ al noii „jucarii” destinate impatitmitilor retelelor de socializare.

Desigur, reactiile nu au intarziat sa apara, iar comentariile sunt, ca si aplicatia de altfel, dintre cele mai amuzante. Unii sunt de parere ca persoanele care ar folosi o astfel de aplicatie este putin probabil ca au o viata sociala care sa le permita si relatii amoroase. „I just made love with my phone”, comenteaza ironic unul dintre cititorii Daily Mail, in timp ce altii spun ca fara a fi insotite de fotografii, astfel de postari pe retelele de socializare nu sunt credibile.

„I just made sex” este denumirea mult mai potrivita pe care un alt cititor i-a gasit-o aplicatiei in cauza, motivand ca dragostea nu are nimic de-a face cu ideea de a spune lumii intregii unde si cand te-ai bucurat de placerile trupesti. „Pentru persoanele care nu au alta viata decat propriul telefon, aceasta este doar o alta modalitate de a se mai amagi singure „, au mai comentat alti cititori.

Desi criticata, se pare ca aplicatia a strans deja aproape 190 de mii de utilizatori.

Sursa: Daily Mail

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici