Healthy food for better sex

Care sunt sansele sa te bucuri de nopti lungi si fierbinti pentru tot restul vietii? Maxime daca ai grija sa-ti alegi cel mai bun afrodisiac. Il poti lua din piata sau din supermarket. Totul este sa fii dispusa sa te transformi pentru cateva minute din ti
  • Publicat:
Healthy food for better sex
Healthy food for better sex

Despre sex si afrodisiace numai de bine. Grecii si romanii nu treceau la actiune decat dupa ingerari de carbohidrati care se absorbeau foarte lent. Fructe, asta mancau din belsug atunci cand voiau sa ajunga pe culmile extazului. Reteta este valabila si astazi pentru ca s-a dovedit stiintific faptul ca fibrele, antioxidantii si alte mici molecule speciale ridica fructele de la rangul de deliciu al copilariei la cel de sex booster al tineretii.

Vine randul legumelor sa completeze topul afrodisiacelor. Sunt preferate cele recunoscute drept simboluri falice. Tot secretul este contintul in vitamine si minerale care mentine pofta de viata si implict pe cea de sex.

Fructele de mare sunt scumpe, dar si pretioase stimulente ale apetitului sexual. Contin zinc, un mineral apreciat pentru faptul ca favorizeaza producerea de testosteron, combustibilul fara de care sexul n-ar exista.

Gateste cu afrodisiace!

Oricare ar fi preferintele tale culinare, nu uita sa-ti condimentezi  din plin cina afrodisiaca. Foloseste fara retinere piper, usturoi si ceapa. Cu aromele prea puternice va descurcati voi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Unde riscam sa facem sex?
Unde riscam sa facem sex?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân