Gay’s News & Trends

Am vrut sa aflam ce mai este nou si trendy in lumea homosexualilor. Asa ca ne-am dat pe Internet, accesand importante pagini web dedicate gay-lor. Interesant este ca, la nivel mondial, fenomenul emanciparii si al castigarii drepturilor homosexualilor a
  • Publicat:
Gay's News & Trends
Gay's News & Trends

Solidaritate à la Brangelina
Brad Pitt, cel mai sexy barbat al planetei (dupa unele pareri) sustine casatoriile intre homosexuali si adoptia copiilor de catre aceste cupluri. Mai mult decat atat, Brad a declarat in revista „Esquire”, pe a carei coperta din octombrie, i-a aparut chipul, ca nu se va casatori cu Angelina Jolie pana cand nu se vor clarifica aceste situatii: „Eu si Angie consideram ca oricine vrea sa se casatoreasca in tara asta are acest drept”. (eonline.com)

Confesiunile guvernatorului gay
James E. McGreevey, primul guvernator gay din SUA, incepe un turneu de promovare a cartii ce cuprinde memoriile sale politice, intitulata „Confesiuni”. Acesta este invitat in emisiunea lui Oprah Winfrey pentru a vorbi despre lucrarea sa. McGreevey a retinut atentia publicului si intr-un mod mai nonconformist, in august 2004, cand a anuntat pe postul public de televiziune ca este homosexual si ca va renunta la cariera politica. Necazurile sale in cariera au luat nastere dupa ce si-a trecut un asa-zis iubit pe statul de plata, ca fiind consilier pe probleme de securitate. Insa guvernatorul a uitat un mic, dar vital amanunt in aceasta chestiune: iubitul era cetatean israelian si nu ar fi putut niciodata indeplini aceasta functie in SUA. (365gay.com)

Sa curga berea pentru gay!
Anul trecut, la Geneva s-a lansat berea Queer, care are ca target comunitatile de gay si lesbiene. Cui si de ce i-a venit o astfel de idee? Directorul firmei producatoare, Michael Hutmacher, a declarat: „Partenerul meu de afaceri, care este gay, s-a gandit sa personalizam o serie de produse si astfel s-a nascut berea Queer. Initial ni s-a parut doar o idee nebuneasca, dar ne-am gandit sa o punem in practica pentru a ajuta oamenii sa se simta bine cu propria sexualitate, sa nu o mai ascunda”. Moel Volken, de la Asociatia pentru Drepturile Homosexualilor Pink Cross, a intampinat cu mare bucurie lansarea: „Ma bucur ca, in sfarsit, homosexualii sunt luati in serios in calitate de consumatori”. Insa Queer nu este singurul produs de pe piata destinat homosexualilor: vinul Meanwhile din Noua Zeelanda sau vinul Pansy, disponibil in Australia, California si Noua Zeelanda sunt doar doua astfel de produse. (365gay.com)

Presa pentru transsexuali
La Seul, in Coreea de Sud, transsexualii vor sa aiba propriile publicatii. In iunie a.c., un numar mare de transsexuali au inaintat cereri pentru aceasta cauza, iar numarul solicitantilor este in continua crestere. Astfel, Curtea Superioara de Justitie a Coreei de Sud a inaintat catre guvern cererea celor care au suferit operatii pentru modificarea sexului. Numarul transsexualilor din Coreea este estimat la 30.000. (365gay.com)

Asociatia pentru Drepturile Omului apara mamele lesbiene
Surrey, Marea Britanie – Conducerea Asociatiei pentru Drepturile Omului  a primit reclamatii de la doua mame lesbiene care s-au plans de discursurile anti-gay a doi vorbitori in cadrul unor intalniri publice. Kim Foster si Carol Pegura de la asociatia sus-mentionata au precizat: „Va asiguram ca, de acum inainte, nu vor mai fi discursuri publice cu tenta anti-rasiala si ca se va respecta diversitatea, particularitatea si orientarea sexuala. Mai mult, s-a inaintat un proiect pentru a introduce in cartile pentru prescolari si imagini cu familii care au parinti de acelasi sex“. Femeile care au depus plangere au cerut si cate 5.500 $ daune morale, deoarece au fost molestate verbal de catre parintii celorlalti copii. (365gay.com)

Destinatii de vacanta
Din pagina 365gay.com, am aflat care sunt cele mai in voga destinatii de voiaj pentru gay. Vancouver, hotelul Fairmont Copley Plaza din Boston, Venetia americana – insula Coney din California si Isle of Wight din Marea Britanie reprezinta veritabili magneti pentru gay-ii din intreaga lume.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tendinte in dormitor toamna-iarna 2006
Tendinte in dormitor toamna-iarna 2006
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”