Gaseste-ti alesul cu ajutorul astrelor!

A seduce este o arta. Si femeile stiu acest lucru de foarte multa vreme. Dar ce au astrologia si seductia in comun? In afara faptului ca ambele "domenii" sunt foarte vechi, se pare ca ne putem ajuta de astrologie pentru a avea succes in dragoste. Conform
  • Publicat:
Gaseste-ti alesul cu ajutorul astrelor!
Gaseste-ti alesul cu ajutorul astrelor!

Barbatul in semn de Foc (Berbec, Leu, Sagetator)

Barbatul nascut intr-un semn de foc se considera un erou al timpurilor moderne. Ii place sa fie laudat, admirat si rasfatat, dar niciodata contrazis. Uraste sa fie criticat, chiar si cu un scop constructiv. Daca vrei sa cuceresti un barbat in semn de Foc, nu te zgarci cand vine vorba de complimente, le accepta cu foarte mare placere. Ii place sa-si impuna punctul de vedere si va incerca mereu sa aiba ultimul cuvant. Poate fi posesiv si din aceasta cauza incercarea de a flirta cu alti barbati pentru a-l face gelos nu va functiona.

Barbatul in semn de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)

In cele mai multe cazuri, barbatul in semn de Aer nici nu vrea sa auda de casatorie, bebelusi si altele de acest gen… Daca toate acestea se pot amana cat mai mult, ar fi perfect pentru el. Pentru barbatul in semn de Aer, liberatea este foarte importanta si nu vrea sa o piarda pentru nimic in lume. Ii plac discutiile captivante si va fi cucerit de o viziune interesanta asupra vietii, cu cat mai nonconformista cu atat mai bine. Nu este genul de barbat care sa observe noua ta coafura, dar va fi cu totul captivat de ceea ce ii vei spune, fiind un bun ascultator. Bineiteles ca nu va fi indiferent la modul in care arati, dar pentru el este mai importanta partea spiritula decat cea fizica.

Barbatul in semn de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)

Barbatul nascut intr-un semn de Pamant este in esenta materialist. Nu este o miscare tocmai inspirata sa seduci un barbat in acest semn doar de dragul de a seduce. Acest barbat se poate transforma intr-un minunat sot si poate fi o persoana ce se dedica cu mare placere familiei. Nu este genul de barbat care sa se implice in aventuri amoroase, ci este in cautarea unei femei care sa fie interesata in a pune bazele unei familii la fel de mult ca si el. Daca vrei sa-l cuceresti, uita de fata petrecareata si zapacita, pentru el trebuie sa fii serioasa pentru a putea avea incredere totala in tine.

Barbatul in semn de Apa (Rac, Scorpion, Pesti)

Daca esti in cautarea aventurilor amoroase pasionale, barbatul in semn de Apa este ceea ce cauti. Acesta se afla in elementul sau cand vine vorba de aventurile emotionale. Iti va face inima sa bata cu putere, fiind un cuceritor “profesionist”. Din aceasta cauza, este foarte deschis aventurilor amoroase, iar cel mai mic semn de interes din partea ta ii va atrage atentia. Chiar daca este foarte deschis aventurilor amoroase, inima lui va fi mai greu de cucerit. Este misterios, visator si mereu in cautarea unei modalitati de a evada din rutina zilnica. Cu toate acestea, barbatul din semn de Apa tinde sa fie in cautarea stabilitati si sigurantei, putand sa fie si un familist convins.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Secretele unui mariaj fericit
Secretele unui mariaj fericit
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân