Fericiti in pat? Fiti amantii perfecti!

In pat, masculul isi ocupa locul cuvenit! Daca partenera ta se arata rezervata, nu o brusca, ci incearca s-o determini, cu afectiune, rafinament si diplomatie, sa ia initiative, la inceput simple (sa te dezbrace, sa te mangaie...), apoi mai indraznete (sa faca o felatie, sa stea calare deasupra ta...).
  • Publicat:
Fericiti in pat? Fiti amantii perfecti!
Fericiti in pat? Fiti amantii perfecti!

A fi un bun amant inseamna a sti gesturile si pozitiile specifice actului sexual care ii permit partenerului sa traiasca o placere intensa.
 

1. Sfaturi pentru El, beneficiar Ea (6 sfaturi pentru a face fericita o femeie in pat)

Invata sa o dezbraci

Domnule, trebuie sa stii ca inchizatorile hainelor femeiesti si barbatesti au multe similitudini, chiar daca nu crezi acest lucru. Evita dezbracarile febrile, cel putin la inceput, daca te temi sa nu faci vreo boacana. Odata cu trecerea timpului, vei capata incredere in tine.

Mizeaza pe preludiu…

…si vei fi sigur ca nu vei gresi niciodata. De obicei, femeia are nevoie de mai mult timp pentru a atinge acelasi nivel de excitatie ca al partenerului. De aceea, ii vei stimula incet si indelung zonele erogene (gat, urechi, indoitura cotului, pantecul, soldurile, fesele, partea interioara a coapselor…), terminand cu sanii si organele genitale.

Devino expert in cunnilingus

Majoritatea femeilor sunt capabile sa aiba mai multe orgasme in acest mod sau cu o simpla stimulare manuala. Dupa ce femeia a juisat o data sau de mai multe ori, va fi foarte excitata si nerabdatoare sa fie penetrata.

Arata-te dominator…

In pat, masculul isi ocupa locul cuvenit! Daca partenera ta se arata rezervata, nu o brusca, ci incearca s-o determini, cu afectiune, rafinament si diplomatie, sa ia initiative, la inceput simple (sa te dezbrace, sa te mangaie…), apoi mai indraznete (sa faca o felatie, sa stea calare deasupra ta…).

…sau las-o pe ea sa „conduca barca”

Alte femei prefera sa se „serveasca” de partenerul lor (care, in general, adora acest lucru), pentru a obtine placerea. Ele conduc operatiunile, dau ordine, aleg pozitiile. In realitate, majoritatea cuplurilor functioneaza pe baza alternantei tipurilor dominant/dominat, care variaza in functie de imprejurari sau de istoricul cuplului.

Ai grija de tine

Indiferent daca optezi pentru slip sau pentru indispensabili (fiecare categorie isi are adeptii sai), poarta lenjerie de corp impecabila, fara gauri sau pete, cu elasticul in perfecta stare. Cat despre sosete, ai grija sa le scoti in mod sistematic inainte de a-ti onora femeia iubita…
 

2. Sfaturi pentru Ea, beneficiar El (6 sfaturi pentru a face fericit un barbat in pat)

Descopera-i si excita-i zonele erogene

Organele genitale nu constituie singurele zone erogene ale barbatului. Regiunea anala, gatul, urechea, gura, pieptul… fac de asemenea parte din zonele a caror excitare ii provoaca placere. Dar fiecare partener este altfel. Invata sa cunosti zonele erogene ale partenerului tinand cont de reactiile sale si de cuvintele pe care le pronunta in timpul raportului sexual.

Fii pregatita pentru orice… sau aproape pentru orice

Majoritatea barbatilor sunt foarte excitati de imaginatia bogata a partenerei lor. Propune-i sa faceti dragoste in locuri neobisnuite sau in pozitii pe care nu aveti obiceiul de a le practica. In timpul raportului sexual, partenerului i-ar placea sa fii nabadaioasa, indrazneata, nesatula… pana la un anumit punct!

Practica masajul

Un masaj bun, efectuat cu grija ii ingaduie barbatului care se intoarce acasa seara sa se relaxeze in intregime. Tensiunile musculare dispar, iar barbatul e mai dispus sa faca dragoste. In plus, masajul stimuleaza senzualitatea si este potrivit mai ales pentru barbatii care au probleme cu erectia.

Practica felatia

In general, barbatii sunt emotionati si excitati de spectacolul oferit de partenera lor, atunci cand aceasta le dezmiarda sexul cu gura. Inainte de a lua in gura penisul iubitului, excita-l „lovindu-l” usor cu limba, incepand din varful glandului si pana la baza, dar insistand in special asupra preputului si a meatului urinar.

Fa strip-tease

Faptul de a o vedea pe partenera sa dezbracandu-se cu gratie il trezeste pana si pe cel mai adormit amant! Gesturile lente, miscarile unduitoare ale soldurilor, feselor si coapselor, hainele care aluneca, gesturile facute cu capul, ocheadele si mutritele imbufnate iti vor garanta succesul.

Poarta lenjerie sexy

Lasa deoparte desuurile de bumbac, purtand chiloti de matase, sutiene si portjartiere de dantela si ciorapi fini ca o mangaiere, iar pe deasupra un neglijeu ca spuma! Cele mai apreciate culori sunt negrul (fireste!), dar si albul si rosul. E bine ca bejul, verdele, violetul si galbenul sa le rezervi… pentru dusmancele tale!

Mai multe informatii in „ABC-ul sexualitatii”, Editura Teora, www.teora.ro

Citeste si: Vesnica placere, eterna problema: oh, Orgasmul!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân