Femeile, tentate să-şi înşele partenerii în timpul izolării

Un nou studiu arată că 80% dintre femeile căsătorite nu fac sex, motiv pentru care ajung să-şi înşele partenerii în online.
  • Publicat:
Femeile, tentate să-şi înşele partenerii în timpul izolării
FOTO: shutterstock / Femeile, tentate să-şi înşele partenerii în timpul izolării

Dacă în general pare foarte dificil să ai o aventură, să începi una în timpul pandemiei de coronavirus necesită mult curaj, mai ales dacă te afli în izolare cu partenerul. Între 20% şi 40% dintre cuplurile căsătorite se confruntă cu infidelitatea, arată ultimele date ale Asociaţiei Americane de Psihologie, dar izolarea din cauza COVID-19 va duce la un real progres în privinţa acestor cifre.

Un site pe care mulţi utilizatori îl accesează cu scopul de a începe o aventură raportează o medie de 17,000 de noi conturi pe zi de când a început pandemia de coronavirus în Statele Unite, comparativ cu 15,500 de înscrieri pe zi în 2019.

Într-un studiu recent s-a descoperit că 30% dintre utilizatorii de sex feminin sunt în căutarea unei aventuri şi îşi doresc să experimenteze  cybersex-ul.

Sondajele anterioare indică faptul că aceste aventuri din mediul online sunt în creştere având în vedere că 80% dintre utilizatorii de sex feminin se află în mariaje în care sexul lipseşte cu desăvârşire, motiv pentru care accesează platforma pentru a-şi găsi un partener cu care să înceapă o aventură.

”Aceste date ne arată că majoritatea femeilor sunt în căutarea unei aventuri care să le ofere acel element fizic care lipseşte din viaţa lor”, spune Paul Keable, şef de strategie al platformei. ”Odată cu autoizolarea, aventurile sunt folosite pentru a umple acel gol”.

Se raportează că cel mai crescut număr se află în rândul persoanelor căsătorite, pentru a elimina tensiunea apărută în timpul pandemiei, dar şi pentru că sunt în căutarea unor nevoi pe care acasă, lângă partener, nu le găsesc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân