Femeile, sexul si alcoolul

48,5 % dintre femei prefera sexul sub influenta alcoolului. Ele prefera sa aiba relatii inti­me cand sunt baute ca sa scape de inhibitii si sa se simta mai aventuroase
Femeile, sexul si alcoolul
no title

Millioane de femei consuma alcool inainte sa faca sex pentru ca n-au pic de incre­de­re in felul in care arata, ne informeaza un studiu britanic despre care relateaza Daily Mail.

Aproape jumatate dintre cele chestio­nate – 3.000 la numar, intre 18 si 50 de ani, au spus ca prefera sa aiba relatii inti­me cand sunt baute ca sa scape de inhibitii si sa se simta mai aventuroase.

In medie, o femeie s-a culcat cu 8 barbati, dar a gus­tat alcool inainte sa se vada cu cel putin 5 dintre ei.

In doua dintre ocazii nici nu si-a putut aminti numele respectivului de di­mineata. Una din 6 femei a recunoscut ca „n-a avut suficienta incredere in ea” sa se culce cu cineva cand era complet treaza.

Iar 4 din 10 sustin ca au fost mereu putin pilite cand s-au culcat cu un domn pentru prima oara. Un uimitor 48,5 % ar prefera sexul sub influenta alcoolului.

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

Foto: HEPTA

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Vesnicele probleme de lubrifiere
Vesnicele probleme de lubrifiere
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex