Femeile frumoase, cele mai bune actrite in pat

Femeile care au incredere in ele si se simte mai frumoase, au tendinta de a se preface cand vine vorba de marele O.
  • Publicat:
Femeile frumoase, cele mai bune actrite in pat
Femeile frumoase, cele mai bune actrite in pat

Cele mai multe cazuri de mimare a orgasmului sunt infaptuite de femeile frumoase. Asta reiese dintr-un sondaj la care au participat nu mai putin de 30 de mii de femei!

Femeile frumoase, fie pentru ca au asteptari mai mari, fie din compasiune pentru partenerii lor, nu sunt de cele mai multe ori satisfacute indeajuns in dormitor, pentru a avea un orgasm real.

Ba mai mult, cu cat o femeie are mai multa incredere in ea si se simte mai frumoasa, cu atat mai mult are tendinta de a se preface cand vine vorba de marele O.

De cealalta parte insa, femeile mai putin atragatoare nu au aceste probleme. Secretul lor? Nu sunt atat de critice cu ele insele, nu vor sa isi dovedeasca perfectiunea si nici sa aiba o reprezentatie scenica in pat. Ele vor doar placere. Si o au.

Aceste rezultate au uimit si chiar au dat peste cap autorii sondajului, avand in vedere ca o femeie din trei a admis ca simuleaza orgasmul, tare si convingator.

Este destul de ingrijoritor ca in ziua de azi, cand educatia sexuala incepe de la varste fragede, fara sa mai constituie un subiect tabu, oamenii continua sa se minta.

Hai sa vedem si ce pretexte folosesc!

Pentru ca partenerul sa nu se simta vinovat de prea multa… lene!
Ok, au femeile spirit de sacrificiu, dar si cand e vorba de placerea lor? De ce sa nu se straduiasca barbatul mai mult? Si mai ales, de ce sa nu se increada femeia in el, sa observe impreuna problemele si sa le rezolve?

Pentru ca totul sa se termine mai repede
Acesta este un motiv si mai periculos, pentru ca presupune ca femeia vede sexul ca pe o obligatie si nu ca o placere si o relaxare. Mai are de invatat, nu-i asa?

Nu le place partenerul
Este o scuza foarte slaba. Daca unei persoane nu ii place partenerul, atunci de ce mai ajunge in pat cu el?

Pentru a evita o eventuala cearta sau explicatiile de dupa
O mare greseala pe care nici o femeie nu ar trebui sa o faca. Aceste probleme necesita discutii indelungate si, mai ales, gasirea unei solutii. Iar linistea si disimularea nu sunt o solutie.

Pentru ca barbatul lor sa sa se simta ca un adevarat amant
Din nou o minciuna inutila. Partenerul poate fi un amant grozav. Trebuie doar sa stie ce trebuie sa faca.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Prea mult sex duce la cancer de prostata?
Prea mult sex duce la cancer de prostata?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân