Fă-ţi iubitul să-şi piardă capul!

Viclenii, îndrăzneli şi mângâieri, locuri improbabile, stimulări, poziţii inedite: toate sunt necesare pentru a atinge cea mai pură şi mai înnebunitoare plăcere.
  • Publicat:
Fă-ţi iubitul să-şi piardă capul!
Cuprins
  1.  
  2.  

Viclenii, îndrăzneli şi mângâieri, locuri improbabile, stimulări, poziţii inedite: toate sunt necesare pentru a atinge cea mai pură şi mai înnebunitoare plăcere. O Kama-Sutra modernă, condimentată cu viclenii ştrengăreşti şi lipsită de tabuuri. Margot Saint-Loup oferă răspunsuri (im)pertinente, fără complexe şi fără false pudori.

“Get up! Like a sex machine!”

Dacă anumite imagini ne fixează pentru totdeauna cele mai frumoase dintre fanteziile noastre, ritmul îmbătător şi sugestiv al unor melodii este, în schimb, indisociabil legat de scene pe care le-am trăit cu adevărat.

Cinematografului îi datorăm fantezia muzicii – unduirile şoldurilor! Să recunoaştem: care dintre noi nu este cuprinsă de frisoane retrospective la ascultarea melodiilor “I want your sex” a lui George Michael sau “Sexual Healing” a lui Marvin Gaye?

Şaizeci şi nouă

Pentru a spune lucrurile pe şleau şi a merge drept la ţintă, 69 este singura şansă a iubiţilor obişnuiţi – voi, eu, ei – de a atinge această perfecţiune care este orgasmul simultan. Imposibil sau aproape imposibil de a fi atins prin penetrare, el e făcut posibil graţie mângâierilor savant dozate ale gurii şi limbii.

În maşină

Realizatorul american care nu a turnat niciodată o scenă de sex într-o maşină să ridice mâna! Indiferent de latitudine, nu lipsesc deloc analogiile între această beţie a automobilului şi cea a simţurilor. Maşina e un mijloc de transport erotic prin chiar natura ei. Ia gândeşte-te!

Un spaţiu închis în care nu ai altceva de făcut decât să vorbeşti şi să rumegi o mulţime de idei! În plus, adeseori maşina e – cel puţin până la o anumită vârstă – singurul spaţiu închis şi privat disponibil în care te poţi refugia când nu ai destui bani de hotel sau nu ai vârsta cuvenită pentru a putea ateriza într-un pat dublu.

Răzbunătorul mascat

Ideea e să-i atribui bărbatului al doilea rol, cel al “răzbunătorului mascat”, dezvăluind astfel fiara anonimă şi depersonificată care domină în el. Nu mai e Andrei, Marc, Ahmed sau Jean-Paul, e “chestia”, energia sexuală masculină în stare brută.

Odată cagula, masca sau căciula de schi trasă pe faţă, dezbracă-l. Dezbracă-te şi tu, luându-l prin surprindere, aruncă-te asupra lui. Pe măsură ce efuziunile vor continua, unele gesturi vor deveni mai tandre, mai precise, mai bine ţintite.

“99 de fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită” de Margot Saint-Loup, Editura Nemira, 192 pag., 10 lei

Citeşte şi: Excita-ti partenerul cu mici obraznicii

Reteta cuplului fericit: aprindeti focul pasiunii

Cum ne influenteaza cantecele despre sex viata intima

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân