Exerciții pentru un sex mai bun: cum să îmbini sportul cu plăcerea în dormitor

În urma unui studiu s-a descoperit că sexul arde 4.2 calorii pe minut la bărbați și 3.1 calorii pe minut la femei. Iată ce exerciții pentru un sex mai bun să faci.
Exerciții pentru un sex mai bun: cum să îmbini sportul cu plăcerea în dormitor
Foto: shutterstock

Sexul poate fi și el considerat un tip de antrenament, mai ales dacă este făcut cum trebuie. În urma unui studiu s-a descoperit că sexul arde 4.2 calorii pe minut la bărbați și 3.1 calorii pe minut la femei, dar asta dacă o partidă de sex durează în medie 20 de minute. Același studiu arată că 30 de minute de alergare pe bandă ard 276 de calorii la bărbați și 213 la femei. Dar ce exerciții pentru un sex mai bun sunt recomandate?

Dacă vrei să simți mai multă plăcere în timpul sexului, îți recomandăm să treci mai întâi pe la sală și să te bucuri de beneficiile sportului. Poate pare greu de crezut, dar excitarea presupune angajamentul întregului corp, la fel cum se întâmplă și în timpul antrenamentelor. Atunci când faci sex și transpiri, crești și pulsul, tensiunea arterială și circulația sangvină, dar și musculatura. Exact ca în timpul unei sesiuni la sală.

Exerciții pentru un sex mai bun

Setează un timp de 20-30 de minute și repetă această rutină de trei ori pe săptămână. Pentru a avea parte de un sex mai bun și mai multe plăceri în dormitor, anumite exerciții fizice te pot ajuta în acest sens:

  • planșă tip de 20 de secunde
  • ridicări de bazin- 15 repetări
  • genuflexiuni cu săritură- 10-15 repetări
  • 10 exerciții kegel cu 5-10 secunde de menținere
  • flotări- 10-15 repetări
  • poziția porumbelului- menține poziția timp de 1 minut pentru fiecare parte

În urma unui studiu s-a descoperit că activitatea fizică imediat înainte de sex îmbunătățește excitarea, în special în rândul femeilor care iau antidepresive. Potrivit oamenilor de știință, antrenamentele, fie ele la sală sau „în timpul sexului” ard calorii și ajută în procesul de slăbire. Cireașa de pe tort este atunci când vii de la sală și mai arzi extra calorii și în dormitor.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt