Descopera zonele erogene din ureche

Poti sa iti stimulezi partenerul soptindu-i cuvinte obraznice si suflandu-i usor in ureche.
  • Publicat:
Descopera zonele erogene din ureche
Descopera zonele erogene din ureche

Cand suntem adolescenti si descoperim tainele placerii pentru prima data, suntem curiosi sa ne exploram fiecare parte a corpului. Mai tarziu, insa, se pare ca uitam de ele. Dar asta nu inseamna ca amortesc. Doar stau si tanjesc dupa putina atentie…

Sopteste-i
Inainte sa te concentrezi pe zonele erogene din ureche, poti sa iti stimulezi partenerul soptindu-i cuvinte obraznice si suflandu-i usor in ureche. Nu trebuie sa exagerezi cu imaginatia cand folosesti astfel de cuvinte, tonul pe care il folosesti este mult mai important. O simpla intrebare poate fi deajuns: “Ti-a fost dor de mine?”

Sopteste-i intrebarea tandru, intr-un fel care sa-l faca sa simta fluturi in stomac. Lasa-l sa simta cuvintele tale in tot corpul. Daca vrei sa fii si mai obraznica, sopteste-i ce ai facut ieri cand te-ai gandit la corpul lui incitant. Chiar daca de fapt nu ai facut nimic, poti inventa o poveste frumoasa. Sopteste-i cat de mult il doresti in acel moment.

Joaca-te cu lobul urechii
Dupa ce iti starnesti partenerul cu cuvinte, treci la actiune. In primul rand, ocupa-te de lobul urechii. Atinge-l usor cu varful limbii si gusta-l putin pentru inceput. Apoi joaca-te cu el folosindu-ti toata limba. Saruta-l. Ia-l intre buze si suge-l usor.

Vei observa ca partenerul tau va deveni din ce in ce mai tandru si va incepe sa toarca asemeni unui pisoi. Poti sa te joci chiar si cu zona din spatele urechii, sa cobori usor spre gat. Saruta-l si deseneaza linii cu varful limbii.

Lobul urechii este fara indoiala unul dintre cele mai puternice zone erogene ale barbatului. Nu-ti fie teama sa-l descoperi.

Musca-l
Pe langa sarutari si jocuri cu limba, poti condimenta fiorii provocati in aceasta zona si cu cateva muscaturi. Dar fii atenta sa musti usor si tandru, pentru ca, in caz contrar, placerea se poate transforma repede in durere.

In timp ce il musti, ai putea chiar sa tragi de ureche usor inspre tine. Acest gest are intelesul de “vino mai aproape”.

Urca spre varful urechii
Elegant si seducator, indreapta-te spre partea de sus a urechii. Poti face miscarea cu limba sau il poti saruta si suge usor cu fiecare jumatate de centimetru. In aceasta zona ai nevoie de si mai multa grija si blandete cand vine vorba de muscat pentru ca zona este chiar mai sensibila decat lobul urechii.

Te poti juca printre liniile si faldurile urechii. Intra usor cu limba pana in cavitatea urechii. Fii pasionala si ocazional sopteste-i ceva seducator. Aceasta zona erogena isi va arata repede puterea si va va coduce pe amandoi catre momente emotionale de neuitat. 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Efectele pozitive ale masturbarii
Efectele pozitive ale masturbarii
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”