Descopera-ti adevarata orientare sexuala

Multe persoane isi ascund atractia sexuala fata de persoanele de acelasi sex de teama ca astfel isi vor pierde prietenii sau vor fi aratate cu
  • Publicat:
Descopera-ti adevarata orientare sexuala
Descopera-ti adevarata orientare sexuala

Multe persoane isi ascund atractia sexuala fata de persoanele de acelasi sex de teama ca astfel isi vor pierde prietenii sau vor fi aratate cu degetul. Mai mult decat atat, nu ar recunoaste una ca asta nici propriei persoane, intrucat ar incalca toate normele morale la care se supun.

Negandu-ti adevarata orientare sexuala nu faci decat sa te privezi de placere. Haide sa vedem tu pe unde te afli!

Priveste un film erotic

Pentru un barbat, cea mai simpla metoda de a afla adevarul este sa priveasca un film erotic. Daca nu esti dezgustat de scenele de sex intre barbati, ba chiar te excita, ar trebui sa te intrebi ce cauta iubita ta langa tine.

Acelasi lucru este valabil pentru cei care frecventeaza salile de sport, le place sa faca sauna si se simt deosebit de bine la vestiar. Iata asadar cateva modalitati simple prin care orice barbat isi poate testa reactia fata de sexul opus.

Esti sigur ca doar femeile te atrag?

Daca toata viata ai avut relatii sexuale numai cu femei, nu poti sa stii daca homosexualitatea ti-ar crea aversiune. Esti absolut convins ca ceea ce iti ofera o femeie iti ajunge?

Iata un mic experiment pe care l-ai putea face pentru a deslusi mai bine misterele mintii tale: in timp ce faci sex cu iubita ta, imagineaza-ti ca esti cu un barbat extrem de atragator, eventual un actor celebru. Ei, care e raspunsul? Daca ideea te-a starnit deja, se pare ca esti un gay “sub acoperire”.

Daca numai gandul de a atinge un alt barbat te face sa-ti pierzi erectia, poti fi 100% sigur de orientarea ta heterosexuala.

Femeile sunt mai sexy decat barbatii?

In ceea ce priveste femeile, lucrurile stau putin diferit. Ele recunosc cu usurinta frumusetea unei vedete, daca este sau nu atractiva. In plus, femeile obisnuiesc sa se tina de mana, sunt mai intime, se pot saruta pe gura fara conotatii sexuale, isi ating sanii. Toate acestea nu inseamna mare lucru. Sunt simple experimente care nu conduc in mod obligatoriu la concluzia ca o femeie este lesbiana.

Iata insa cum ai putea afla care este adevarata ta orientare sexuala: priveste un film cu o actrita pe care o consideri foarte sexy. Gandeste-te ce ai vrea sa-i faci, te excita, te duce cu gandul la masturbare? Ce scene te atrag mai mult in filmele erotice: cele heterosexuale ori cele in care apar lesbiene?

Raspunsul poate fi la sauna sau pe o plaja de nudisti

Testul pe care ti l-am propus nu ti-a furnizat nici un raspuns concludent? Iti mai sugeram o proba: mergi la sauna sau pe o plaja de nudisti. Daca goliciunea femeilor te excita, inseamna ca in tine exista o latura homosexuala. In schimb, daca te simti rusinata, stanjenita de prezenta atator femei dezbracate, esti heterosexuala convinsa.

Desigur, placerea pe care o simti in preajma unei persoane de acelasi sex nu te arunca complet in categoria “gay and lesbian”. In cazul unora exista dorinta de a incerca ceva nou, exista ceva mai multa curiozitate sau pur si simplu o orientare bisexuala.

Tu ce orientare ai?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”