Cum să folosești corect inelul pentru penis să nu rămână înțepenit

Inelul pentru penis este o jucărie sexuală care se atașează de penis sau de dildo și oferă plăceri ambilor parteneri. Iată cum se folosește corect.
  • Publicat:
Cum să folosești corect inelul pentru penis să nu rămână înțepenit
Foto: shutterstock

Inelul pentru penis, inelul vibrator sau oricum ai vrea să-l numești, este un dispozitiv folosit de mulți bărbați atunci când își doresc să simtă altfel plăcerile. Acesta este o jucărie sexuală care se atașează de penis sau de dildo și oferă plăceri ambilor parteneri.

Pe lângă plăcere, unii bărbați se mai pot bucura și de o erecție puternică, ceea ce explică de ce unii bărbați cu disfuncție erectilă optează pentru inelul vibrator, potrivit International Society for Sexual Medicine.

Dacă este prima oară când te gândești să folosești inelul pentru penis și te întrebi cum se utilizează sau ce trebuie să faci, am pregătit un ghid pentru tine care să te ajute să te bucur se prima experiență.

Pentru început, optează pentru inelul pentru penis din silicon

Inelele pentru penis din silicon sunt mai flexibile, ușor de îndepărtat, de curățat și sunt excelente pentru începători. Unele dintre ele sunt confecționate din metale sau oțel, dar este recomandat ca acestea să fie folosite de bărbații care au deja experiență cu ele.

Folosește un lubrifiant

Este recomandat ca ÎNTOTDEAUNA să folosești lubrifiant atunci când utilizezi în dormitor jucăriile sexuale, inclusiv inelul pentru penis. Înainte de a pune inelul pe penis, pune câteva picături de lubrifiant pe partea internă a acestuia. Astfel, va aluneca mai ușor pe penis și îl vei putea manevra altfel.

Evită să folosești pe produsele din silicon lubrifianți cu silicon! Ele pot afecta calitatea jucăriilor sexuale. Optează pentru lubrifianți pe bază de apă sau pe bază de ulei.

Pune inelul când penisul este în stare flască sau semi-erectă

Nu încerca să pui inelul pe penisul erect. Vei avea parte de o experiență dificilă și inconfortabilă. În schimb, îți va fi mai ușor să-l pui atunci când penisul este în stare flască sau semi-erectă.

Ține minte că senzațiile de disconfort, durerea, amorțeala sau schimbarea culorii penisului nu sunt normale și indică faptul că inelul pentru penis este prea strâns!

Nu ține inelul pentru penis prea mult!

Se recomandă ca această jucărie sexuală să nu fie folosită mai mult de 20-30 de minute. Dacă oprești circulația sangvină pot apărea probleme la nivelul țesuturilor, scrie International Society for Sexual Medicine.

Atunci când este îndepărtat, din nou, mișcarea trebuie să fie una delicată. Poți aplica mai mult lubrifiant dacă este necesar pentru a-l îndepărta mai ușor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Alergia la ambrozie: diagnostic și tratament