Cum să faci sex în 2020. Cele mai căutate poziţii sexuale

Iată ce poziţii sexuale prezic experţii în anul 2020 şi cum să-ţi satisfaci partenerul în dormitor.
Cum să faci sex în 2020. Cele mai căutate poziţii sexuale
FOTO: profimediaimages.ro / Cum să faci sex în 2020. Cele mai căutate poziţii sexuale

În 2019, pe lista favoritelor multor cupluri s-a aflat sexul anal, care din păcate şi-a pierdut farmecul. Lubrifianţii au fost şi ei folosiţi din ce în ce mai des pentru mai multă plăcere şi, unde mai pui că femeile heterosexuale au fost super încântate să descopere pornografia cu lesbiene. Însă, ne aşteaptă un an nou cu multe surprize, iar potrivit experţilor în sex, 2020 pune accentul pe poziţiile sexuale pe care deja le cunoaştem, dar puţin adaptate şi mult mai fun. Iată care sunt predicţiile pe 2020.

Aplecată. Dacă nu ai achiziţionat până acum o pernă pentru sex, trebuie să ştii că este timpul să faci acest pas mai ales că pot fi folosite ca upgrade pentru poziţia doggy style. Pune perna la marginea patului, apleacă-te şi lasă-ţi partenerul să te penetreze pe la spate. Pe lângă faptul că vei sta foarte confortabil, penetrarea va fi mai adâncă, iar plăcerea mai mare. Totodată este o poziţie care-ţi permite să stimulezi clitorisul, atât tu, cât şi partenerul.

Misionarul în dublă penetrare. Doar nu credeaţi că în 2020 nu se va vorbi despre sexul anal. Din contră. Cuplurile se vor aventura şi mai mult cu ajutorul jucăriilor sexuale, fie ele texturate, fie cu vibraţii. O altă opţiune ar fi să porţi în public un butt plug discret, fie la un date, fie într-o seară obişnuită pentru o experienţă de neuitat.

Masturbare reciprocă. În 2020 lucrurile se schimbă puţin. Partenerii vor începe să se descopere mai mult atât pe ei înşişi, cât şi persoana iubită. Astfel de momente aduc partenerii mai aproape unul de celălalt, iar conexiunea pe care o formează face ca relaţia să fie mai deschisă.

Jucăuşă deasupra. Poziţia femeia deasupra este deja clasică, tradiţională, dar pentru un twist plin de surprize îi poţi propune partenerului să folosiţi un vibrator. Această poziţie sexuală permite controlul total, dar şi intensitatea mişcărilor şi penetrarea. În plus, chiar partenerul poate fi cel care se joacă cu tine, iar tu trebuie doar să te relaxezi şi să laşi plăcerea să te învăluie.

Masturbarea, din nou. Da, masturbarea se află pe lista favoritelor lui 2020, dar de data aceasta nu este reciprocă. Este vorba de propria independenţă şi explorarea noilor senzaţii, de încercarea unor noi lucruri, dar mai ales de a înţelege ce te face cu adevărat să te simţi bine şi care sunt, de fapt, zonele tale erogene.