Cum fac sex franțuzoaicele? Nu le interesează orgasmul și se aruncă în patul tău de la prima întâlnire

Dacă te întrebi cum fac sex franțuzoaicele, află că femeile sunt mai îndrăznețe și mai sigure pe abilitățile lor de seducție.
  • Publicat:
Cum fac sex franțuzoaicele? Nu le interesează orgasmul și se aruncă în patul tău de la prima întâlnire
Foto: shutterstock

Se spune că Parisul este cel mai romantic oraș din lume și, pe bună dreptate. Francezii gravitează în jurul iubirii, dar nu se tem nici de sexul la prima întâlnire. Dacă te întrebi cum fac sex franțuzoaicele, află că femeile sunt mai îndrăznețe și mai sigure pe abilitățile lor de seducție.

Sexul la prima întâlnire

Ideea de a rămâne virgină până în ziua nunții nu se aplică și în cazul franțuzoaicelor. Dacă în anumite țări trebuie să bifezi a treia întâlnire ca abia mai apoi să faci sex cu partenerul, în Franța nu există acest stigmat al sexului la prima întâlnire. Francezii nu au conceptul de „dating”, acesta fiind și motivul pentru care nu este mare lucru să faci sex la prima întâlnire.

Mai mult, în cultura lor, câteva sărutări și nopți petrecute împreună vin cu certitudinea unei relații, fără să îți mai dea de gândit dacă sunteți sau nu un cuplu. Pentru străini, ar putea fi ceva complet neobișnuit. Chiar și în cultura noastră se aduce în discuție acest lucru. În Franța, știi că ești oficial într-o relație când partenerul deja te prezintă prietenilor și familiei.

Nuditatea nu este un tabu

Principalul simbol în Franța este Marianne, o tânără portretizată cu sânii descoperiți, ceea ce sugerează că nuditatea nu este mare lucru pe francezi.

Flirtul este o artă și un stil de viață

Francezii flirtează foarte mult. Este în gena lor, motiv pentru care este și un aspect acceptat de societate. O franțuzoaică întotdeauna se va juca cu latura ei feminină și va fi admirată atât pentru frumusețea ei, cât și pentru restul calităților pe care le are.

Atunci când o franțuzoaică flirtează îți va zâmbi în exces, va roși, va râde zgomotos, se va juca mult cu părul și va prinde orice ocazie să-ți atingă umărul sau genunchiul. Nu este deloc neobișnuit ca atunci când ne gândim cum fac sex franțuzoaicele, ele să fie cele care fac prima mișcare.

Mai mult, când flirtează, nu este doar despre sex. În cartea La Seduction: How The French Play The Game of Life, Elaine Sciolino explică modul în care seducția este un element crucial pentru cultura franceză.

„Seducția este conversație. Poate fi o conversație a mirosului, a privirii, a discursului sau chiar o conversație între doi diplomați”, a spus Sciolino pentru Forbes într-un interviu din 2011.

Cum fac sex franțuzoaicele și ce le excită?

Bunătatea, delicatețea și mângâierile sunt cele care le oferă franțuzoaicelor o stare de relaxare și le satisfac atunci când vine vorba de preludiu. De asemenea, masturbarea este și ea o componentă importantă pentru o viață sexuală sănătoasă.

Nu fac sex pentru a atinge orgasmul, ci pentru că le place

În anul 2012, psihiatrul și sexologul Philippe Brenot a publicat un raport de 300 de pagini despre viața sexuală a franțuzoaicelor intitulat Les Femmes, Le Sexe Et L’amour. Specialistul a chestionat 3,404 femei heterosexuale cu vârste cuprinse între 15-80 de ani, căsătorite sau într-o relație și care locuiau cu partenerul. 74% dintre respondente au menționat că nu au avut plăceri experimentând plăcerea în dormitor și doar 16% dintre ele au spus că au avut orgasm de fiecare dată. Aceste rezultate sugerează că majoritatea femeilor de origine franceză consideră sexul o plăcere, chiar dacă au atins sau nu orgasmul. Cumva este „despre călătorie, nu despre destinație”.

Fac sex și la bătrânețe

Potrivit datelor publicate în 2008, 90% dintre franțuzoaicele trecute de 50 de ani sunt mai active sexual comparativ cu 60% dintre femeile de origine americană. Cercetările arată că femeile trecute de 50 de ani fac mai mult sex chiar, ca la 20 de ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor