Crăciun deocheat vă doresc!

Ce-ar fi ca anul acesta să ne gândim şi la un alt gen de cadou pentru persoana iubită, pe lângă romanul nou al autorului preferat sau puloverul acela la care se tot uită lung atunci când mergeţi în mall la film. Da, da, de daruri sexuale vorbesc.
  • Publicat:
Crăciun deocheat vă doresc!

Ce-ar fi ca anul acesta să ne gândim şi la un alt gen de cadou pentru persoana iubită, pe lângă romanul nou al autorului preferat sau puloverul acela la care se tot uită lung atunci când mergeţi în mall la film. Da, da, de daruri sexuale vorbesc.
 
8 din 10 cupluri se plâng prin diverse sondaje făcute în felurite ţări că nu sunt deloc, dar deloc, mulţumite de frecvenţa cu care se întâmplă lucrurile în intimitatea dormitorului. Şi nici de calitatea lor. Aşadar, şi-ar dori sex mai mult şi mai bun. Şi ce moment mai potrivit să facă ceva în acest sens, să revigoreze puţin o relaţie sexuală îngropată în facturi şi griji şi copii şi termene limită de la serviciu, decât Sărbătorile, când se presupune că ne scuturăm de toate, ne întoarcem cu o atenţie mai mare către familie şi oameni dragi şi încercăm să simţim că facem ceva mai mult în perioada asta cu ei şi pentru ei (implicit şi pentru noi)?

Aşa că poate mai săriţi peste o reţetă, două din lista lungă pe care o aveţi de preparat şi poate vă dăruiţi mai multe ore cu partenerul, în patul plin de vâsc. Sau poate vă îndepliniţi fantezia aceea mare de care încercaţi să aduceţi vorba încă de la a 5-a întâlnire. Ori, pur şi simplu, vă „puneţi” pe voi sub brad, cuplul din voi, cu toate spaimele şi nemulţumirile lui legate de sexualitate, şi încercaţi să le înlăturaţi.

Moşule, treci şi pe la sex-shop, te rog?

Pentru mulţi, magazinele destinate adulţilor sunt un tabu. Şi, recunosc, majoritatea locurilor de acest fel de la noi din ţară sunt locuri cam dubioase, care nu te îmbie nici măcar să le treci pragul. Dar acum trăim în vremea în care internetul îi poate salva pe cei pudici, neîncrezători în „secsşopul” de cartier sau pur şi simplu nefamiliarizaţi cu produsele.

Găsiţi un calculator conectat la un internet care să vă permită să navigaţi pe pagini rezervate oamenilor mari, citiţi despre diverse mărfuri şi, dacă vă convinge ceva comandaţi, anonimi şi liniştiţi, online. Împachetaţi-le, puneţi-le sub brad şi să-nceapă distracţia! Cunosc o mulţime de persoane cărora le surâde ideea experimentării unor astfel de produse, dar care nu găsesc niciodată momentul sau curajul să le şi încerce. Finalul de an e o „scuză” bună.

Dorinţe neîndeplinite şi neuitate

Fiecare dintre noi are puse acolo într-un „sertar” cât se poate de intim nişte dorinţe sexuale pentru care nu a fost niciodată clipa bună. Începutul relaţiei a fost furtunos, continuarea monotonă, serviciul solicitant şi aşa s-a transformat sexul într-o rutină în care abia mai ai chef de el, darămite să te mai şi gândeşti la preferinţe şi trăiri.

Iar dacă tot sunt Sărbătorile, atunci să fie sărbătoare şi în dormitor. Să scoatem la lumină o fantezie pe care cândva ardeam să o îndeplinim, să încercăm poziţia aceea despre care am crezut mereu că este interesantă şi care ne-a făcut întotdeauna curioşi, să ne amintim ce îi plăcea partenerului sau să îl întrebăm dacă realizăm că nu mai ştim sau nu mai intuim, să simţim că facem ceva pentru acea parte a relaţiei de cuplu care de cele mai multe ori în timpul anului este pusă pe planul 2, 3, 4, 5 etc.

Uşa închisă la dormitor, cadou de Crăciun

Dar poate mai important decât experimentatul unui vibrator sau a unui afrodisiac, şi chiar decât discutatul despre fantezii, este timpul petrecut împreună cu nici un alt scop decât plăcerea.

Sunt tot felul de teorii şi cifre, unele comice, despre importanţa pe care trebuie să o ocupe sexul într-o relaţie, dar nu în sondaje sau în articole trebuie să găsiţi ponderea ideală pentru voi. O găsiţi în schimb în zile ca acestea frumoase de decembrie pe care ne pregătim să le trăim, şi care ne pot readuce magia în cuplu. Dacă le umplem cum trebuie. Sărbători fericite, mai ales în intimitate, să avem!

Citeşte şi: D’ale cuplului: de la flirt şi sex la rutină şi ceartă

7 greşeli pe care le (tot) facem în viaţa sexuală

Alimente care iti imbunatatesc starea de spirit de sarbatori

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Sex perfect, la sfarsit de an
Sex perfect, la sfarsit de an
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: