Cele mai periculoase încăperi din locuinţă în care te poţi accidenta dacă faci sex

În urma unui sondaj s-a descoperit care sunt cele mai periculoase locuri din locuinţă în care te poţi accidenta în urma sexului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cele mai periculoase încăperi din locuinţă în care te poţi accidenta dacă faci sex
Nu de puţine ori am auzit că sexul vine la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătate, dar foarte rar ni se spune că ne putem răni în urma acestui act. Experţii de la End of Tenancy Cleaning London au chestionat 2,397 de persoane pentru a investiga în care încăperi dintr-o locuinţă se produc cel mai dese accidente.

Pe primul loc: baia

91% dintre persoane ajung să se accidenteze în baie, mai ales atunci când fac duş cu partenerul. Deşi se află pe primul loc dintre cele mai periculoase încăperi în care să faci sex, 75% dintre persoane au mărturisit că este cel mai comun loc în care practică acest act.

Pe locul doi: bucătăria

Ai în jurul tău cuţite, electrocasnice, iar din acest motiv bucătăria se clasează pe locul doi în topul celor mai periculoase încăperi pentru a face sex. Cu toate astea, 69% dintre persoane recunosc că aleg să încingă puţin atmosfera în bucătărie.

Pe locul trei: sufrageria

”Netflix and Chill”, nu? Nu este de mirare că multe dintre cupluri ajung să se giugiulească pe canapea, însă acest loc nu pare a fi cel mai confortabil. Chiar dacă 83% dintre persoane susţin că fac des sex pe canapeaua din sufragerie, 75% dintre acestea au ajuns să se accidenteze.

Pe locul patru: dormitorul

Dormitorul se clasează pe locul patru cu un procent de 72%  de persoane care au mărturisit că s-au accidentat în acest loc. 96% dintre participanţii sondajului au recunoscut că dormitorul este locul în care fac cel mai des sex.

Pe locul cinci: podul/mansarda

Cu siguranţă cunoaşteţi acel cuplu căruia îi place să se aventureze puţin. Ei bine, 67% dintre persoanele chestionate au mărturisit că au avut parte de accidentări în timpul sexului atunci când au decis să-l practice în pod sau mansardă. Mai mult, acesta este locul pentru care 33% dintre participanţi au optat să facă sex.

Pe locul şase: cămară

Pe ultimul loc se clasează cămara, cu un procent de doar 3% de accidentări, pentru că nu-i aşa? Cine face sex în cămară şi de ce ar face tocmai acolo?! Din fericire, doar 10% dintre participanţi acesta este un loc comun în care aleg să facă sex.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”