Ce urăsc femeile în timpul sexului: lista lucrurilor pe care să nu le faci

În urma unui sondaj s-a descoperit ce urăsc femeile în timpul sexului, iar lista nu este deloc scurtă. Află care sunt acestea!
  • Publicat:

Sexul este una dintre marile plăceri ale vieţii, iar cine spune că nu ar fi aşa, a ajuns în patul nepotrivit. Deşi există numeroase aspecte legate de sex care ne plac, să nu uităm de lucrurile care ne displac. În special nouă, femeilor. Așadar, iată ce urăsc femeile în timpul sexului.

Fiind stresate de aceste lucruri, uităm să ne lăsăm purtate pe culmile plăcerii, iar momentul intim alături de partener poate fi ruinat. Dar în acelaşi timp, şi bărbaţii se întreabă ce le place femeilor, ce-şi doresc sau ce nu le place în timpul contactului sexual. Aşadar, bărbaţi, uitaţi ce nu ne place!

Lovehoney, o companie producătoare de jucării sexuale a decis să intervieveze 3000 de adulţi în privinţa aspectelor pe care le detestă în dormitor. Răspunsurile sunt destul de familiare, pentru unii, în timp ce pe alţii i-ar putea surprinde.

Cel mai comun lucru pe care îl urăsc femeile, cu un procent de 30%, este de a se preocupa în timpul sexului. Pe de altă parte, bărbaţii urăsc când partidele de sex se termină prea repede (34%). Bineînţeles, acest aspect este valabil şi în cazul femeilor, cu un procent la 29%. Printre alte lucruri pe care femeile le detestă în timpul sexului sunt: să nu ajungă la orgasm (28%), întreruperile (27%) şi să nu aibă parte de preludiu suficient timp (24%).

Pe lista lucrurilor pe care bărbaţii le detestă se numără: să nu-şi aducă partenera la orgasm (30%), întreruperile (28%), să nu aibă orgasm (21%) şi să se aleagă cu boli cu transmitere sexuală (17%).

Aşadar, femei, nu vă mai preocupaţi! Nici de cum arătaţi, ce ar putea gândi partenerul, dacă ajungeţi la orgasm sau sunteţi suficient de bune pentru el. Pur şi simplu lăsaţi-vă duse de val, trăiţi momentul şi lăsaţi-vă cuprinse de toţi fiorii pe care-i simţiţi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult