Ce nu stiu femeile despre barbati

Desi au o intuitie deosebia femeile nu stiu totul despre barbati.
  • Publicat:
Ce nu stiu femeile despre barbati
Ce nu stiu femeile despre barbati

Oricat de usor de ghicit ar putea sa para barbatii, uneori sunt ceva mai complicati. Si desi au o intuitie renumita, se pare ca femeile nu stiu chiar tot…

1. Sa te enervezi pe barbati ca nu sunt in stare sa ghiceasca ce ai tu in minte e ca si cum te-ai enerva ca nu poti sa zbori. Este inutil si, din punctul lor de vedere, fizic imposibil sa-ti descifreze cotloanele mintii.

2. Da, barbatii o gasesc pe Jessica Alba super sexy. Iar uneori sunt destul de natafleti, incat sa recunoasca acest lucru.

3. Nu le cere sa-ti inteleaga fetisul pentru pantofi. Nici nu se compara cu ceea ce inteleg ei prin fetis.

4. Nu ti-ar spune-o dar, desi arati bine si naturala, machiajul te face intr-adevar mai frumoasa.

5. Ai observat ca barbatii arareori se cearta cu prietenii lor? De asta sunt atat de frustrati cand se cearta cu tine. Barbatilor nu le plac conflictele.

6. Dai importanta hainelor de un infinit de ori mai mult decat barbatii. De fapt, daca ai intra pe usa complet dezbracata, cu siguranta nu vei auzi nici un argument dezaprobator din partea lor.

7. Femeilor nu le place sa fie abordate in public, nu vor sa-si dea intalniri online, nu vor sa mearga la “intalniri oarbe”. Si atunci, cred ca ar trebui sa ii anuntam pe sarmanii barbati daca preferam sa ne trimita porumbei-mesageri, pentru ca dragii de ei se simt deja coplesiti.

8. Barbatii ar decreta daca ar putea o zi pe luna sau, si mai bine, una pe an, in care sa primeasca toate reprosurile. Si apoi sa scape!

9. Sa pregatesti masa pentru un barbat echivaleaza cu “efortul” lui de a-ti aduce flori. Doar ca e nevoie de mai mult timp si efort. Dar barbatii apreciaza. Si chiar daca n-o arata, iti sunt recunoscatori.

10. Barbatilor le plac de fapt toate numele de rasfat pe care le inventezi pentru ei. Doar ca prefera sa le pastrezi pentru momentele de intimitate, in nici un caz sa nu le pomenesti in fata amicilor lui!

11. Doar pentru ca stau cu ochii pironiti in revistele pentru barbati, nu inseamna ca isi si doresc acele femei. Nu pentru mult timp, cel putin.

Tu ce crezi ca nu stiu femeile despre barbati? Intra pe Forum si comenteaza!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cum faci sex cand te doare spatele?
Cum faci sex cand te doare spatele?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân