Ce le excită pe femei? Rezultatele unui studiu te vor surprinde!

Dacă te întrebi ce le excită pe femei, află că un studiu publicat în Journal of Sex Research sugerează femeile sunt excitate de
  • Publicat:
Ce le excită pe femei? Rezultatele unui studiu te vor surprinde!
Foto: shutterstock / Ce le excită pe femei? Rezultatele unui studiu te vor surprinde!

Autorii unui nou studiu au dezvăluit o modalitate neobișnuită prin care poți excita femeia de lângă tine, de care cu siguranță nu știai și pe care nici nu ai pus-o în practică până acum. Se pare că mărimea penisului nu este atât de importantă precum credem noi atunci când vine vorba de o viață sexuală excelentă. În schimb, dacă te întrebi ce le excită pe femei, află că un studiu publicat în Journal of Sex Research sugerează că femeile sunt excitate de bărbații care se ocupă de treburile casnice.

Cercetarea a avut în vedere 299 de femei din Australia, cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, care au răspuns la un chestionar online asupra relațiilor și dimensiunii dorinței sexuale. Experții erau curioși să descopere care este impactul asupra libidoului femeilor. Întrebările cuprindeau și zona treburilor casnice și a eforturilor cognitive depuse în relație, carieră și familie, aspecte pe care femeile le privesc ca fiind mai dificile.

Studiul arată că femeile care se aflau într-o relație de egalitate cu partenerul, adică în care atât ele, cât și bărbații lor se ocupau de treburile casnice, erau mult mai satisfăcute.

Psihologii Dr. Simone Buzwell și Eva Johansen, autori ai studiului, au concluzionat că egalitatea în relație este fundamentală atât pentru satisfacția femeilor, cât și pentru apetitul sexual.

De exemplu, apariția unui copil crește sarcinile casnice ale unei femei, iar dacă în cuplu nu există egalitate și consecvență vizavi de aceste aspecte, apetitul sexual scade. Chiar și durata relației joacă un rol esențial. Cercetarea arată că relațiile pe termen lung sunt asociate reducerii libidoului femeilor, iar asta pentru că apar familiaritatea și comoditatea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dureri în timpul sexului: cauze
Dureri în timpul sexului: cauze
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân