Barbatii se uita la sani, femeile la ce se uita?

Femeile sunt atrase de fundul si ochii viitorului partener.
  • Publicat:
Barbatii se uita la sani, femeile la ce se uita?
Barbatii se uita la sani, femeile la ce se uita?

Care sunt zonele specifice de care ni se “lipesc” ochii atunci cand zarim un barbat aratos? Ne uitam la parul lui sau mai degraba la pantofi? Si cat timp ramanem astfel studiindu-l? Haideti sa vedem!

Potrivit unui studiu de observare a barbatilor si femeilor, in medie, un barbat se uita dupa cel putin opt femei in fiecare zi si acorda fiecareia dintre ele cel putin doua minute. De cele mai multe ori ei incep sa se uite la sanii lor, apoi la fund si, in sfarsit, la picioare.

Si totusi, numai cei curajosi ar recunoaste, probabil, fara sa ezite sau sa se simta rusinati ca isi “arunca” ochii dupa femei de fiecare data cand au sansa.

Dar femeile? La ele cum functioneaza? Potrivit studiului, o femeie petrece, in medie, doar 90 de secunde observand un barbat si se limiteaza la doi reprezentati ai sexului puternic pe zi.

Ele se uita mai intai la ochii unui barbat, dar apoi le “aluneca” repede privirea spre fundul exemplarului in cauza.

Femeile sunt mai discrete decat barbatii sunt si foarte rar sunt surprinse intorcand in mod ostentativ capul dupa cineva, chicotind, fluierand sau altele asemenea gesturi care le-ar da de gol.

In plus, spre deosebire de un barbat, o femeie desteapta isi pastreaza observatiile pentru sine si evita astfel certurile inutile cu partenerul care poate s-ar simti altfel jignit.

Tu ce crezi, femeile sunt mai “cuminti”, sau pur si simplu mai loiale decat barbatii?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă