Atingerea unei femei, mai placuta decat a unui barbat

Unii ar spune si ce daca, in timp ce altii te pot judeca negativ.
  • Publicat:
Atingerea unei femei, mai placuta decat a unui barbat
no title

Unii ar spune si ce daca, in timp ce altii te pot judeca negativ. Stii ce? Atunci cand este vorba de tine si de preocuparile tale sexuale, te priveste. Pe mine nu ma deranjeaza. Incerc sa te inteleg, incerc sa imi dau raspunsuri pentru alegerea ta, etc.

Uneori chiar iti vine sa ii duci pe o insula pustie pe toti barbatii. Cred ca si lor le-ar conveni. Ar putea sta toata ziua fara ca cineva sa ii mai bata la cap, sa se joace pe calculator, sa nu isi schimbe sosetele sau shortul, sa nu isi mai faca dus seara inainte de somn, ar putea sa manance cat si cand ar dori si ar putea face deranj.

Fetele sunt mai sensibile si mai pretentioase. Au nevoie de o mai mare atentie in momentele de intimitate decat barbatii. Barbatii ejaculeaza si organul isi revine destul de repede la forma initiala fata de vagin. In fine stiu ca nu le pasa. Din aceasta cauza eu sunt de acord cu alegerea ta. Eu nu te judec ca preferi sa petreci ore in sir cu o fata, impreuna cu care sa te rasfeti, sa te saruti, sa incerci experiente noi. Daca o faci acum nu inseamna ca poate nu vei reveni pe calea pe care ai parasit-o.

Un cuplu de lesbiene incita privirile, gay-ii mai putin. Totusi, ma abtin sa vorbesc de mentalitati. Relatia dintre doua femei va fi diferita si mult mai stabila decat cea cu un barbat. Femeile au darul de a intelege mai mult decat o face un barbat, femeile au mai multa rabdare decat are un barbat, femeile pot iubi mai mult decat poate iubi un barbat.

In pat? Femeia stie ce vrea. Femeia stie cum isi doreste sa fie mangaiata. Femeia stie unde sa mangaie si cum sa o faca. Stie, draga domnule, ca daca ai sarutat-o de doua ori nu inseamna ca s-a si excitat. Asta nu inseamna ca este pregatita sa ii introduci doua degetele acolo jos. Ai auzit de preludiu? Sa ne spui si noua ce inseamna el pentru tine.

Femeile se inteleg cand este vorba de cumparaturi. Ele au rabdare! Ceva s-a schimbat la tine, in tine si nu iti mai doresti atingerea unui barbat. Vrei sa experimentezi? Chiar daca acum nu vrei un penis in stare erecta langa tine care sa iti dea fiori pe sira spinarii, asta nu inseamna ca nu o sa il mai incerci. Gelozia unei fete nu se compara cu cea a unui barbat, ci este mult mai dura. Te-ai gandit ca iti vor lipsi barbatii?

Daca nu iti pasa de ce spune lumea si vrei sa iti traiesti fanteziile, ai tot dreptul sa o faci si cu cine vrei. Mai ales cat vrei, nici nu iti pui intrebari de genul „sunt sau nu insarcinata?”. Eu sper ca alegerea este a ta si ca nu a contribuit nesimtirea vreunui barbat care se credea prea viril. Ce simti, aia conteaza. Stii ce poti incerca (daca nu ai facut-o deja)?

Sexul in trei. Iti iei o prietena si un tip. Apoi, da afara barbatul si mai ia o tipa. Care experienta o fi mai placuta si plina de satisfactie? Pe care oare ai simti-o acolo in suflet si mai aproape? Acum nu este o problema ca tipii nu te mai atrag, ci poate mai incolo cand parintii sau rudele vor fi curioase de barbatul din viata ta. Stii ce? Orice problema pe lumea asta are si o rezolvare!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân