Alimente care „îndulcesc” gustul vaginului

Anumite alimente au darul de a-ţi „îndulci” gustul vaginului. Iată câteva dintre ele!
02.03.2017
Alimente care „îndulcesc” gustul vaginului

Sexul oral e grozav, dar multe femei se tem că vaginul lor are un gust ciudat, motiv pentru care îi refuză pe bărbaţi. Adevărul este că vaginul nu miroase urât decât în cazul în care igiena nu e tocmai în regulă sau există anumite infecţii netratate. Dacă respecţi întocmai duşul zilnic, eviţi produsele intime parfumate şi mergi regulat la ginecolog, nu vei avea probleme cu mirosul vaginului.


Pe lângă asta, ţine cont că şi alimentaţia joacă un rol important. Anumite alimente au darul de a-ţi „îndulci” gustul vaginului. Iată câteva dintre ele!

Alimente recomandate pentru îmbunătăţirea gustului vaginului


Iaurtul – este o sursă preţioasă de probiotice, bacterii bune care reglează flora vaginală şi previn apariţia candidozei.

Varza murată – la fel ca iaurtul, este un aliment bogat în probiotice şi te fereşte de infecţiile vaginale care dau un miros respingător şi gust neplăcut vaginului.

Ananasul – chiar dacă nu sunt dovezi ştiinţifice în sprijinul efectului ananasului asupra gustului vaginului, sunt persoane care spun că acest fruct le-a schimbat în bine viaţa sexuală. La fel de eficiente ar putea fi fructele de pădure şi merişoarele.

Verziturile (excepţie fac broccoli şi sparanghelul) –  în general, dieta vegetariană ţine la distanţă mirosurile corporale neplăcute, inclusiv în zona intimă. Şi gustul vaginului se schimbă. În bine!

Apa – da, ştim, nu e un aliment, dar trebuia să o includem în această listă, pentru că este cea mai importantă. Apa ajută la eliminarea toxinelor din corp, inclusiv cele de la nivelul vaginului. Aşadar, bea cât mai multă apă dacă vrei ca vaginul tău să aibă un gust plăcut.

Menta – să o mănânci, să fim bine înţelese. Nu să te dai cu ea prin zona intimă! Bea ceai de mentă cât mai des sau adaugă frunze proaspete de mentă în salata preferată. Nu doar vaginul tău va avea de câştigat, ci şi respiraţia ta.

Mierea – cu moderaţie, pentru că zahărul, inclusiv cel natural din miere, ar putea favoriza dezvoltarea bacteriilor neprietenoase din vagin, care cauzează mirosul neplăcut şi, prin urmare, gustul respingător. Câteva linguriţe cu miere pe zi ar trebui să fie suficiente.

De ce le place femeilor sexul dur?
De ce le place femeilor sexul dur?
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres