Alege pozitia sexuala in functie de marimea penisului!

Nu exista reteta standard pentru o noapte reusita de sex. Daca inveti insa sa acorzi atentie fiecarui detaliu al actului sexual, in scurt timp vei putea sa culegi roadele invataturilor tale.
  • Publicat:
Alege pozitia sexuala in functie de marimea penisului!

Nu exista reteta standard pentru o noapte reusita de sex. Daca inveti insa sa acorzi atentie fiecarui detaliu al actului sexual, in scurt timp vei putea sa culegi roadele invataturilor tale.

Fie ca ai ales un tip inalt, atletic sau unul scund si slab, ce ascunde fiecare dintre ei in slip, s-ar putea sa te uimeasca. Foloseste aceasta descoperire in avantajul tau si adapteaz-o la pozitiile sexuale cele mai potrivite pentru tine. 

1. Mister Big. Pozitia „femeia deasupra” este potrivita in cazul in care partenerul tau este foarte dotat. Imediat ce depasesti emotia descoperirii “comorii”, poti sa treci la fapte. Acesta pozitie te va avantaja si iti va permite sa hotarasti cat de adanca va fi penetrarea. 
 
Pozitia misionarului este perfecta tot in cazul unui penis cu dimenisuni peste medie. Si datorita faptului ca esti norocoasa partenera a unui tip cu aceste dimensiuni, poti sa-ti permiti sa te relaxezi total pentru ca nu este nevoie sa te folosesti de diferite trucuri si schimbari de unghi pentru a ajunge la orgasm.
 
2. Mediu. Cu un tip care are un penis de o dimenisune medie, poti sa folosesti pozitia misionarului varianta imbunatatita. Folosteste-te de o perna sau de o patura pe care sa te asezi, astfel asigurandu-ti o penetrarea mai buna si mai sigura. Senzatiile tari sunt garantate!
 
3. Little one. Ti-a placut, l-ai luat, ce ramane de facut? Daca iti place tipul in ciuda faptului ca are un penis mic si vrei sa ai o noapte de sex salbatic impreuna cu el, exista cateva pozitii care te-ar putea ajuta sa treci peste situatie si in acest caz. Pozitia in care te folosesti de balansul corpului tau, inainte si aplecata peste el este una dintre cele mai indicate, fiind folosita si la sedintele de yoga. 
 
Aici poate sa intervina si el prin stabilirea unui ritm potrivit pentru amandoi, fixandu-si mainle pe coapsele tale si tragandu-te spre el. Alta pozitie de care poti sa te folosesti este cea in care el sta la marginea patului in genunchi iar tu stai in pat, in sezut si iti fixezi talpile picioarelor pe umerii lui. Doggy style este pozitia care completeaza perfect noaptea ta de sex cu individul in cauza. Penetrarea este adanca, sigura si iti permite sa dictezi ritmul prin miscarea bazinului tau.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”