Afrodisiace naturale pentru o viaţă sexuală piperată!

Utilizate de la începutul lumii - sub diverse forme şi transformate, de când cu modernitatea, în adevărate maşinării/ invenţii tehnice - afrodisiacele sunt cele care îţi pot condimenta viaţa sexuală uşor şi rapid.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Afrodisiace naturale pentru o viaţă sexuală piperată!

Utilizate de la începutul lumii – sub diverse forme şi transformate, de când cu modernitatea, în adevărate maşinării/ invenţii tehnice – afrodisiacele sunt cele care îţi pot condimenta viaţa sexuală uşor şi rapid.

Dintre toate, cele naturale sunt şi cele mai sănătoase şi cele mai influente pe termen lung. Configuraţia dietei tale zilnice te va face mai fericită sau mai puţină fericit în momentele intime împărţite cu partenerul tău. Pentru că, vrem nu vrem, toate drumurile duc la mâncare!

Aşadar, pentru a simţi în fiecare zi schimbări impresionante în ceea ce priveşte calitatea vieţii tale sexuale, încearcă:

1.    Cardamonul

Deşi foarte rar folosit în bucătăria internaţională, cu atât mai puţin în cea românească, cardamonul este un foarte apreciat afrodisiac. Cineola conţinută de cardamon stimulează sistemul nervos, contribuind şi la un gust de o senzualitate rară.

2. Seminţele de dovleac

Zincul din seminţele de dovleac contribuie la producţia de testosteron care, la rândul său, creşte libidoul femeilor, dar şi al bărbaţilor.

3. Cacao

Cacao din orice produs culinar conţine stimulenţi naturali ce menţin neurotransmiţătorii la intensitate crescută. Mai mult, magneziul din cacao motivează libidoul şi ajută la buna funcţionare a sistemului cardio-vascular. Iar o circulaţie sangvină coerentă influenţează pozitiv şi în mod direct activitatea sexuală.

4. Ghimbirul

Pentru a-ţi simţi corpul încălzit şi pulsul inimii crescut, poţi introduce în alimentaţia ta ceaiul de ghimbir. Aşa vei beneficia gratuit de energie şi de un plus de plăcere sexuală.

5. Stridiile…

sunt deja celebre pentru rolul lor afrodisiac şi asta numai datorită conţinutului bogat în zinc.

6. Guava

Dacă vei consuma guava, vei beneficia de foarte mulţi antioxidanţi şi de vitamina C ce stimulează glandele sexuale.

7. Migdalele

O vitamină care creşte pofta sexuală este vitamina E, iar migdalele crude abundă în vitamină E. În plus, migdalele te ajută să îţi menţii organismul sănătos şi plin de energie.

8. Ginseng

Vrei să fii din ce în ce mai atrasă din punctul de vedere sexual de partenerul tău, iar el vrea să reziste cât mai mult în timpul actului sexual pentru a-ţi satisface toate dorinţele?

Atunci alegeţi ginsengul – reglează nivelul hormonilor astfel încât vă oferă rezistenţă şi vă stimulează libidoul.

9. Ardeiul iute

Picant înseamnă fierbinte, iar fierbinte înseamnă “sex de calitate”. Deloc întâmplător, ardeiul iute stimulează terminaţiile nervoase (care, implicit, cresc bătăile inimii) şi produce endorfine. Toate, prin intermediul renumitului ingredient activ din ardeiul iute: capsaicina.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”