Afrodisiace la o furculiţă distanţă

Vă doriţi partide de sex de neuitat? Mai întâi treceţi prin bucătărie şi gătiţi preparate destinate plăcerilor. Nu este vorba doar de plăcerile papilelor gustative, ci şi de cele ale creierului. În felul acesta, veţi avea parte, poate, de cel mai bun început al unei nopţi fierbinţi.
16.01.2013
Afrodisiace la o furculiţă distanţă

Vă doriţi partide de sex de neuitat? Mai întâi treceţi prin bucătărie şi gătiţi preparate destinate plăcerilor. Nu este vorba doar de plăcerile papilelor gustative, ci şi de cele ale creierului. În felul acesta, veţi avea parte, poate, de cel mai bun început al unei nopţi fierbinţi.

Reţetele afrodisiace se foloseau încă din Antichitate. Pe vremea aceea, nu existau pilule pentru orice, inclusiv destinate sexului de lungă durată. Dar natura a fost şi este încă generoasă în această privinţă.

De aceea, profitaţi de toate deliciile afrodisiace pe care vi le oferă. Câteva alimente acţionează asupra creierului (cel mai important organ sexual) ca adevăraţi triggeri: vă pot dezinhiba, pot spori plăcerea unui act sexual şi, de cele mai multe, cresc libidoul. De sute de ani se ştie că aceste efecte le pot avea ouăle, cartofii, ţelina, ghimbirul, bananele, mierea şi căpşunile.

Dar cele mai puternice afrodisiace sunt recunoscute drept stridiile şi ciocolata. Acestea măresc în primul rând libidoul. În privinţa stridiilor, în Antichitate doar curtezanele deţineau secretul preparării lor, dar de cele mai multe ori, stridiile se consumau crude.

De altfel, şi în prezent, bucătăria internaţională insistă să le consumaţi ca atare pentru a vă bucura de toate beneficiile lor nutriţionale.
 

Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras