A quickie sau una mica – sexul pe repede inainte

Cel mai satisfacator act sexual dureaza intre 3 si 13 minute, anun­ta cercetatorii americi, sustinand ca sexul bun nu implica un penis de o ma­ri­me considerabila, care "mun­ceste" cat e noap­tea de lunga.
  • Publicat:
A quickie sau una mica - sexul pe repede inainte
A quickie sau una mica - sexul pe repede inainte

Vorbitorii de engleza ii spun „a quickie”, mie romanescul „una mica” nu-mi place absolut deloc. Femeile il detesta, ba totusi le atata, timpul pentru lubrifiere este insuficient, dar ce ne facem ca astfel de partide sudeaza cuplul, slava Domnului ca ne scapa de preludiu, insa nu ne permite sa formam acea legatura speciala cu partenerul. Pro si contra, despre sexul rapid.

Acum cativa ani cercetatorii din Pennsylvania ne aruncau bomba in dormitor. Cel mai satisfacator act sexual dureaza intre 3 si 13 minute, anun­tau ei si chiar precizau ca stiu ca dau de pamant cu imaginea universala potrivit ca­reia sexul bun implica un penis de o ma­ri­me considerabila, care „mun­ceste” cat e noap­tea de lunga.

Nu vedem cu totii ace­leasi fil­me si seriale in care ei nici nu ter­mina bine prima partida ca personajele se si intreaba daca sunt pregatite pentru o a cincea oara? Ei, vorbesc prostii, dupa acesti sexologi americani. „Noi vrem doar sa ajutam lumea sa devina realista si sa nu se confrunte mai apoi cu dezamagiri in­time sau, mai rau, cu socul disfunctiilor erectile”, explicau domnii in cauza.

Intr-un secol in care multi abia mai gasesc loc in agenda si pentru iubit partenerul, sexul spontan face numai lucruri bune in cuplul ce de obicei ajunge in pat dupa un orar bine stabilit.

Pentru ca, desi multe femei au strambat din nas nesatisfacute cand au citit concluzia de mai sus, tipul acesta de sex le reaminteste pasiunea poate de mult disparuta – una este sa planuiasca ea noaptea amorului cu 2 saptamani inainte si pana atunci sa o bantuie numai ganduri care incep cu “el sigur nu ma mai vrea daca…”, alta este sa o surprinda el cu o astfel de invitatie urgenta.

Cei care spun ca fizic vorbind nu este timp pentru lubrifiere nu prea au dreptate: sa nu uitam excitatia teribila a momentului si nici lubrifiantii artificiali. Impotriva fiindca atunci cand acesta devine unicul tip de sex din relatie ceva scartaie rau de tot. Fiindca femeile au intr-adevar nevoie de mai mult timp ca ei sa ajunga la orgasm. Si fiindca sexul pe indelete are farmecul lui incredibil.  

 

Citeste si: Care e durata ideala a contactului sexual?

 

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân