6 metode pentru a fi mai seducătoare!

Unde crezi că te-ai plasa, pe o scară a seducţiei de la 1 la 10? Ca majoritatea oamenilor, nota pe care ţi-ai acorda-o nu este expresia realei valori, căci, în privinţa propriei persoanem, a felulul în care arată, fiecare este departe de a putea fi obiectiv.
  • Publicat:
6 metode pentru a fi mai seducătoare!

Unde crezi că te-ai plasa, pe o scară a seducţiei de la 1 la 10? Ca majoritatea oamenilor, nota pe care ţi-ai acorda-o nu este expresia realei valori, căci, în privinţa propriei persoane, a felulul în care arată, fiecare este departe de a putea fi obiectiv.

Suntem suciţi: acum spunem că arătăm grozav, ca în secunda următoare să susţinem contrariul. În faţa oglinzii, mai ales femeile îşi descoperă toate defectele din lume.
 

De unde vine această imagine falsă despre propria persoană? Şi ce putem să facem pentru a ne „spori” coeficientul de seducţie?

Iată 6 metode care vor funcţiona cu siguranţă!

Spune-ţi că eşti o persoană atractivă

Pe măsură ce îţi repeţi acest lucru, îţi va creşte siguranţa de sine, atât în mişcări, cât şi în comportamentul general şi vei exercita o atracţie din ce în ce mai puternică asupra celor din jur.

Înconjoară-te de persoane urâte

Se cheamă efectul contrastului. În compania persoanelor urâte ne vedem pe noi înşine mai frumoase, iar pe lângă celor frumoase ni se pare că suntem urâte. Vestea bună e că nu trebuie să îţi schimbi cercul de prieteni, în cazul în care aceştia fac parte din categoria persoanelor seducătoare, întrucât situaţia este valabilă şi în sens opus.

Înconjoară-te de persoane plăcute privirii

Principiul este oarecum diferit. Ne definim prin prieteni şi prin partener: cu cât sunt mai simpatici şi mai seducători, cu atât părem la rândul nostru persoane mai simpatice şi mai seducătoare.

Desigur, acest lucru merge doar dacă te apreciezi suficient de mult pentru a accepta ideea că eşti la fel de bună ca şi ceilalţi.

Nu idealiza

Femeile, în special, se raportează la standardele frumuseţii ideale (top-modele). Totuşi, în cazul altor evaluări, de exemplu privind calităţile relaţionale, ne comparăm cu nivelul obişnuit, nicidecum cu S. Freud.

Cercetătorii au făcut următorul experiment: un grup format din bărbaţi şi din femei trebuia să rezolve o problemă simplă de matematică. Rezultatele au fost sensibil aceleaşi în cazul ambelor sexe. Apoi au reluat experimentul, dar cu participanţii în costum de baie. De îndată ce au ajuns în costumele de baie, femeile au obţinut rezultate proaste, în timp ce bărbaţii au rămas la acelaşi nivel.

În loc să se concentreze asupra problemei, femeile şi-au focalizat atenţia asupra felului în care arătau celelalte concurente, încercând să le ghicească dimensiunile şi întrebându-se, în acelaşi timp, ce părere aveau despre ele bărbaţii prezenţi în sală.

Arată-le oamenilor că îţi sunt dragi

Ne sunt dragi cei care ne îndrăgesc. Cel mai simplu mijloc de a te face plăcut în ochii celorlalţi este de a avea un comportament prietenos şi cald.

Lasă anii să treacă

S-a demonstrat că, odată cu înaintarea în vârstă, oamenii se simt din ce în ce mai seducători, chiar dacă nu dau această impresie.

Sursa: „Doctor sex”, Tracey Cox

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Astenia sexuala la control!
Astenia sexuala la control!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân