5 lucruri pe care nu le stiai despre barbati

Daca barbatii sunt de pe Marte si femeile vin de pe Venus, asa cum spune titlul unei carti celebre, atunci este normal ca ambele sexe sa petreaca foarte mult timp incercand sa descifreze secretele celuilalt.In continuare, iti dezvaluim raspunsul la cateva
  • Publicat:
5 lucruri pe care nu le stiai despre barbati

Daca barbatii sunt de pe Marte si femeile vin de pe Venus, asa cum spune titlul unei carti celebre, atunci este normal ca ambele sexe sa petreaca foarte mult timp incercand sa descifreze secretele celuilalt.In continuare, iti dezvaluim raspunsul la cateva

1. De ce nu stiu barbatii sa fie buni ascultatori?

Se pare ca nu e vorba de lipsa de intelegere sau de vreo deficienta nativa, ci doar de faptul ca foarte rar, femeile reusesc sa atinga subiecte de discutie intgeresante pentru ei. Atata timp cat ele nu vorbesc despre sport, sex sau masini, e cam greu sa le captezi atentia.
Chiar si asa, este important ca el sa nu faca si altceva in timp ce tu vorbesti. Daca de pilda, citeste ziarul sau se uita la un meci, poti fi sigura ca atentia i-a fost deja deturnata. Iar daca aduci in discutie vreun alt subiect de genul: diete, moda, iubitul prietenei tale cele mai bune, mai bine o lasi balta.
Barbatii au un mod foarte ingenuu de a mima atentia. Iar daca iti dai seama ca nu mai e atent la ce spui, cui ii pasa? Oricum o sa-ti treaca in cateva ore… Astfel, solutia este fie sa ii platesti cu aceeasi moneda, neascultandu-l, fie alegi niste subiecte de discutie cat de cat interesante si pentru el.

2. Cum sa il fac sa fie mai afectuos?

E una dintre intrebarile la care se cauta raspunsuri dintotdeauna, zadarnic, se pare. Iti oferim o varianta care s-ar putea sa dea roade. Obisnuieste-l cu mici doze de afectiune in locuri neasteptate, rasplatindu-l apoi, cu o zi intreaga de meciuri, cu promisiunea ca nu ai sa obiectezi. Va asocia semnul de afectiune cu promisiunea, si astfel, in timp, va adopta si el acest sistem bazat pe recompense.

Daca ai sa incerci sa-l convingi sa se poarte mai afectuos, s-ar putea sa nu mearga. In  primul rand din cauza ca se va simti fortat sa faca ceva ce nu ii vine sa faca in mod natural, in al doilea rand din cauza ca barbatii au nevoie de reprezentari pozitive asupra vietii lor sentimentale. Da-i de crezut ca exista deficiente, si va fi mai rau. Cu toate astea, nu uita sa il lauzi, atunci cand se poarta asa cum vrei tu.

3. Le plac femeile care par inabordabile?

Nu doar ca le plac, insa daca stii cum sa anume sa sa faci acest lucru, ai toate sansele sa pui bazele unei relatii picante si inedite. Important este ca barbatilor le place acest joc de urmarire, de schimbare de atitudine si de cucerire. Cu cat este mai greu de obtinut, cu atat mai interesanta este incercarea. Cheia succesului sta in putinta de a alterna posturile inaccesibile cu mici incurajari subtile.

4. De ce nu le place sa vorbeasca despre foste?

Se pare ca ei vorbesc despre fostele iubite, insa nu la fel de mult pe cat ar vrea femeile sa o faca. In plus, femeile au tendinta de a discuta mai mult pe tema fostelor relatii decat o fac barbatii. Ei considera fiecare despartire un esec.

Dupa cum spuneam, performantele intime sunt foarte importante pentru un barbat, iar atunci cand exista o problema de comunicare sau o disfunctie datorata lipsei de comunicare, sentimentul de neputinta este mare. Si, carui barbat ii place sa se simta slab? Astfel, singurele intrebari pertinente la care poti fi sigura ca va raspunde sunt “de cat timp erati impreuna?” si “de ce nu a mai mers?”.

5. Le place barbatilor sa li se spuna ce trebuie sa faca in pat?

Acest aspect depinde in foarte mare masura de ce anume se asteapta femeia de la el. Daca este vorba despre lucruri marunte, nu ar trebui sa fie o problema, insa daca ii vei face sugestii cu privire la performantele sexuale, nu o sa ii pice bine deloc.

 

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Barbatii si Valentine's Day
Barbatii si Valentine's Day
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”