5 lucruri esenţiale pentru un orgasm garantat

Orgasmul este destul de uşor de dobândit, dacă ţii cont de câteva reguli elementare, pe care trebuie să le aplici în pat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
5 lucruri esenţiale pentru un orgasm garantat

Dacă pentru bărbaţi să ajungă la orgam poate fi uneori o problemă de câteva minunte, cu totul altfel stau lucrurile pentru femei. Deşi sunt renumite pentru mimarea orgasmului, există câteva lucruri pe care şi femeile le pot face pentru a avea orgasm şi o viaţă sexuală împlinită. Iată o listă cu lucrurile pe care trebuie să le facă ambii parteneri, pentru orgasme năucitoare.

1. Relaxează-te

Da, este atât de simplu. Relxarea este esenţială pentru a avea orgasm. Lasă la uşa dormitorului grijile de la birou, stresul că cel mic iar a luat note proste la şcoală şi orice complexe de natură fizică. Detaşează-te şi bucură-te de fiecare atingere ca şi cum timpul s-a oprit în loc. Psihologii spun că starea de relaxare profundă stimulează eliberarea de endorfine, hormonii fericirii, care adăugaţi la starea de excitare profundă din timpul sexului contribuie la un orgasm memorabil. Lasă senzaţiile să pună stăpânire pe tine şi vei fi surprinsă de câte de repede vei atinge orgasmul.

2. Foloseşte sex toys

Fie că este vorba despre un vibrator sau de jucării mult mai complexe, ieşirea din rutină creşte semnificativ şansele de a avea orgasm. În plus, cu ajutorul acestora gradul de excitare va creşte semnificativ şi intensitatea senzaţiilor va fi pe măsură. Când vine vorba despre un orgasm de calitate, niciun ajutor nu este de neglijat, cu atât mai mult nişte instrumente realizate fix cu scopul de a oferi mai multă plăcere. Un alt avantaj al folosirii jucăriilor pentru adulţi este faptul că oferă un nivel mai crescut de lipsă de predictibilitatea a ceea ce va urma, deci şi descărcări de adrenalină, esenţială în obţinerea unui orgasm foarte puternic.

3. Masturbează-te

Oricât de contraproductiv ar părea (ce nevoie mai ai de partener dacă poţi avea un orgasm fără ajutorul lui?), masturbarea îţi antrenează corpul pentru ceea ce poţi simţi în timpul unei partide de sex. În plus, masturbarea este modul perfect prin care poţi identifica ce fel de atingeri îţi plac, aşa că le poţi replica în timpul sexului, sporind eficienţa excitării, care va avea ca urmare un orgasm intens. Arată-i partenerului cum vrei să te atingă şi drumul până la orgasm se va scurta semnificativ.

4. Alege poziţii de sex care să te stimuleze

Fie că este vorba de poziţii în care clitorisul este expus unei presiuni ritmice sau de poziţii pe care le-ai încercat şi au funcţionat, alege mereu să construieşti dumul până la orgasm. Alternează poziţiile familiare, cu unele noi, pentru a-ţi mări şansele de a descoperi şi alte metode prin care poţi atinge orgasmul. Experimentează şi condimentează-ţi partidele de sex şi nu te limita doar la lucrurile cunoscute. Dacă ai nevoie de inspiraţie, un film pentru adulţi este mereu o soluţie interesantă, atâta timp cât alegi ce ţi se potriveşte şi nu încerci să egalezi performanţele actorilor.

5. Învaţă să respiri

Deşi în timpul unei partidee de sex respiraţia este ultima ta grijă, ea este extrem de importantă pentru a ajunge la orgasm. În timpul sexului avem tendinţa de a ne ţine respiraţia ssau de a respira sacadat, din cauza excitării şi a încordării fizice şi mentale din acele momente. Pentru un orgasm garantat este nevoie să controlezi acest aspect. Impune-ţi să respiri lent şi profund, chiar dacă până te obişnuieşti vei fi probabil distrasă de la ceea ce simţi. O respiraţie profundă asigură o oxigenare corespunzăatgoare a creierului, deci senzaţii mai intese, şi, în plus, astfel vei putea controla mai bine senzaţiile, alegând singură momentul de intesitate maximă a senzaţiilor, când vei avea orgasm.

Foto: pixabay.com

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”