3 semne ca te insala

“Ce semne ale limbajului trupului imi arata ca sotul meu ma insala? Pot sa descopar asta prin limbajul trupului?” – aceste intrebari i-au fost adresate in nenumarate randuri expertului nr. 1 in SUA in decodarea semnalelor secrete ale limbajului trupului – Tonya Reiman. Iata ce raspunde specialistul in cartea “Limbajul trupului”.
3 semne ca te insala
3 semne ca te insala

„Ce semne ale limbajului trupului imi arata ca sotul meu ma insala? Pot sa descopar asta prin limbajul trupului?” – aceste intrebari i-au fost adresate in nenumarate randuri expertului nr. 1 in SUA in decodarea semnalelor secrete ale limbajului trupului – Tonya Reiman. Iata ce raspunde specialistul in cartea „Limbajul trupului”.

Singura modalitate de confirmare a adulterului, cu un anumit grad de certitudine, este sa-l surprindeti chiar dumneavoastra sau sa-l filmati. Cu toate acestea fara sa angajati un detectiv, ar fi cateva semne la care sa fiti atenta.

Nu va mai imbratiseaza voit? Cand va imbratiseaza, se trage in spate sau va imbratiseaza direct si violent?

Cand vorbiti, mentine contactul vizual cu dumneavoastra? Poate sa se uite in ochii dumneavoastra si sa va spuna ca va iubeste? Acesta este un semn de intimitate foarte mare si e primul lucru care dispare cand cineva se simte vinovat sau intentioneaza sa plece dintr-o relatie.

Daca observati ca sotul incepe brusc sa acorde o mai mare importanta felului in care arata – de exemplu, foloseste parfum, desi nu obisnuia – aceasta este un motiv intemeiat de ingrijorare.

Afla mai multe despre cum poti decodifica limbajul trupului din cartea „Limbajul trupui” de Tonya Reiman, aparuta la editura Curtea Veche.

Citeste si: Barbatii „miros” infidelitatea mai usor decat femeile

Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă