3 lucruri mai puțin știute pe care bărbații și le doresc în dormitor

Iată trei lucruri pe care bărbații și le doresc în dormitor și care le aduc garantat plăceri intense. Ține cont de ele!
  • Publicat:
3 lucruri mai puțin știute pe care bărbații și le doresc în dormitor
Foto: shutterstock

Când vine vorba de sex nu doar femeile au anumite așteptări în dormitor. Deși lista noastră este ceva mai lungă, bărbații știu exact la ce să se rezume în dormitor. Iată trei lucruri pe care bărbații și le doresc în dormitor.

Lucruri pe care bărbații și le doresc în dormitor

Lasă lumina aprinsă

Știm, poate că îți este teamă să te expui, mai ales dacă nu ai încredere în tine și corpul tău. Dar bărbații nu sunt atenți la faptul că ai celulită, colăcei sau că nu ești suficient de bronzată. Evident, sunt buni observatori, dar nu pun atât de mult preț pe aceste detalii. În schimb, vor să privească femeia pe care o au în pat și să aprecieze fiecare centimentru din corpul ei. În felul acesta vă va fi mult mai ușor să creați o conexiune intimă.

Are nevoie de feedback

Fii vocală și nu te cenzura. Dacă ceea ce se întâmplă în dormitor îți oferă plăcere, fă-te auzită și astfel îi va fi mai ușor să-și dea seama de ceea ce-ți place și ce-ți oferă satisfacție. Nu este o jignire să-i spui unui bărbat unde să te atingă sau ce mișcări să facă, pentru că fiecare femeie este diferită, plăcerile și nevoile sunt diferite, la fel și zonele erogene pe care ar trebui să te focusezi.

Orgasmul tău este o prioritate

Există câteva lucruri care duc pe culmile plăcerii orice bărbat. Surprinzător, bărbaților le place preludiul, pentru că vor să privească și să studieze corpul femeii cu care urmează să-și petreacă o noapte fierbinte. Mai mult, bărbații sunt mult mai excitați și satisfăcuți atunci când văd că partenera lor se simte bine și ajunge la orgasm. Iată că orgasmul tău este o prioritate, iar asta îl încântă suficient de tare încât să ajungă și el să se bucure de plăceri intense.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân